Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Teljesen más világ a kettő, és teljesen másra való. Én akkor cserélném le, ha lenne mellette egy (esetleg eleve kisebb) laptopom is, amit ki szeretnék váltani, viszont kellenek a windowsos alkalmazások. Amúgy meg teljesen személyes preferencia. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy látom mindkettőt, mert nekem a laptop helyett ilyen lett, páromnak meg egy ipad mini (gyerekek meg droidos tablettel nyomják). De konkrétan magamnak (mármint ha csak egy készülék kell) biztosan nem vettem volna többfélét, és ugyanígy dilemmáznék, hogy melyik legyen.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest