- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Jól megjártam ezzel a szervizeltetéssel. Május 3-án leadtam és a mai napig sehol semmi jelzés. Megkerestem Edigital üfsz-ét. Annyit mondott az Úr hogy ők kicsit előbb látnak változást, de még semmi jelzés nem ment a szerviz felől. Mondom jó keresek telszámot tmxhez. Mert sajnos oda vitték... Fehívom a számot. "Jelenleg nem üzemeltetünk ügyfélszolgálatot, kérjük írjon emailt a ..... ra" Végülis ismerősök és fórumos tapasztalatok alapján én se üzemeltetnék Üfsz-t tmxnél, mivel 0-24ben csuklana a rokonsága az össszes telefonos kollégájuknak, mert annyira "remek" szerviz... Aztán kivétel ott is van.. de kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest