Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Bocsánat, hogy megint zavarok de még mindig a tablet dolog a kérdéses
Android topicban is hozzászóltam., igazából csökkent picit a keret. Nézegettem a Cube WP10-et. Gearbesten 35k körül van, igaz WP 10-es. Tudom appgap, meg ilyesmi de anno szerettem a Windows Phone-t és csak alap dolgokra használnám.Proci elég csirke viszont 2 giga ram van benne legalább és szerintem jobban megbírkózna basicebb taskokkal mint egy hasonló árú droidos tablet.
Videózásra, pdf olvasásra és netezésre kéne leginkább. Szerintetek ennyiért megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Android topicban is hozzászóltam., igazából csökkent picit a keret. Nézegettem a Cube WP10-et. Gearbesten 35k körül van, igaz WP 10-es. Tudom appgap, meg ilyesmi de anno szerettem a Windows Phone-t és csak alap dolgokra használnám.