- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Netfone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thief
aktív tag
Na ezt oldja meg valaki:
Adott egy Acer Switch 10 SW12-015-ös tablet/laptopAlaplap cserén volt, egy olyan lapot raktak bele amibe egy hibás windows termékkulcs van égetve. Sem frissíteni nem tudom a windowst, sem újat telepíteni nem tudok. Még OTG-vel sem bootol be usb-ről (fat 32, direkt uefi usb-t csináltam). Ha pedig windows alól próbálom frissíteni, hibát ír a termékkulcsra. Na már most ez a kisebb probléma. A nagyobb, hogy bios update-ből a legfrissebb van fent, így a windows egyszerűen képtelen kapcsolni a kijelzőt, vagy alvó módba rakja a gépet (háttérben nem megy letöltés, zene, semmi), vagy non-stop világít a kijelző. Ha felrakom a bios update-et (az azonost, mivel nincs újabb), akkor frissít valamit a windows-ban első indításkor és eneriagazdálkodásnál megjelenik KÜLÖN a kijelző kikapcsolása és az alvó mód időzítője is. Viszont az első újraindítás után megint eltűnik és a hiba visszatér.
Már próbáltam parancssorból is eltűntetni a kulcsot, de ez is csak 1 újraindításig működik, mivel gondolom a termékkulcs bele van égetve az alaplapba. Mikor volt szervízben, rá 1 hétre lejárt a gari. Szervíz kilőve.
Na már most van erre megoldás, vagy öntsem le benzinnel, gyújtsam fel és rakjam fel youtube-ra?
3 napja google-özök, már szerintem mindent megpróbáltam, de hátha itt valaki tud mondani valami okosat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest