- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
baracsi
üzenetére
Köszönöm, tegnap este már úgy tettem ahogy írtad de én nem mertem lehúzni a pendrive-ot és lemerült 5 óra és 3%-nyi telepítés után. Feltöltés után visszaállította a korábbi windows verziót, megpróbáltam mégegyszer, újra lemerült, most is próbálta visszaállítani az előző windows-t, de folyamatosan újraindult a tablet. Pendrive nélkül pedig megállt az indulás. Köszönöm a segítséged.
Jelenleg Windows 8-at telepítek, remélem minden rendben lesz. Sajnos a 16GB belső tárhely nagyon kevés, remélem itt a sok kicsi telepítő fájllal már nem lesz ilyen gondom.
Van olyan usb-microusb átalakító ami tölt és otg is egyszerre? Vettem egy itt ajánlottat kb. így néz ki: [link], de van rajta egy kapcsoló (charge - otg), a kettő együtt nem megy. Van itthon egy ilyenem: [link] töltő + pendrive egyszerre ezen sem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad Pro 11" M5 256GB + Apple Care+
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest