- Android szakmai topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracsi
tag
válasz
vgyuri
üzenetére
Fel lehet tenni, nekem Kiano Intelect 8.9 3G MS-en már fent van a 1607-es verzió.
SD kártya legyen a gépben (nekem 16Gb a mérete) +OTG kábelen legyen egy pendrive (az aksi legyen feltöltve). Erre a pendrive-ra készítsd el a Media Creation Tool-lal a Windows telepítőt, majd indítsd el a setup.exe-t kézzel.
A telepítés során fogja érzékelni, hogy nincs elég helyed, ekkor ki tudod választani az SD kártyát, ahova a telepítő másolni tudja az ideiglenes fájlokat. Nekem pl. nagyon sokat szüttyögött vele, valószínűleg le is merült volna, mert délelőtt neki kezdett a telepítésnek, de még délután is 3%-on állt, ezért levettem a pendrive-ot telepítés közben, visszatettem töltőre és hagytam éjszakára, hadd dolgozzon, reggel már fent volt a Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 11 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest