- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
-
brd
nagyúr
A rendszergizdáktól valami elb*ott M$ elgondolás miatt alapbeállítás szerint elveszi a rendszer a send as jogot (60 percen belül, ha jól emlékszem), így hiába állítod be. Olvasnivalók: egyik másik (a topicok/hozzászólások régi mivolta, és hogy esetleg régebbi termékre vonatkozik, ne zavarjon, ma is pont ugyanúgy érvényes a tartalmuk).
-
kraftxld
félisten
To prevent an internal user from accessing Outlook Web Access, follow these steps:
In the Active Directory Users and Computers snap-in, open the user's Properties dialog box.
On the Exchange Features tab, click Outlook Web Access, and then click Disable.
Restart the IIS Admin Service. -
bobsys
veterán
2. kerdes. Igen.
1. kerdes. Hat tobbfele baja lehet. Eszkozt kapcsold ki, majd be, illetve server restart. Az a baj a backup execel, hogy nagyjabol csak vudu modszerrel lehet gyogyitani. Pont hetvegen szart be az egyik ugyfelnel es mar nemtudom mi volt a megoldas. Azt tudom, hogy online modba raktam, meg talan a servert is ketszer ujrainditottam (mert megtehetem)
-
bobsys
veterán
10 mp az keves, ez azt jelenti, hogy hozza sem nyul a tape eszkozhoz. Nezd meg, hogy jo-e maga az eszkoz, illetve en ujrainditanam az egesz backup execk cuccot (van ilyen restart services opcio a menuben)
Valamint raneznek a device fulon levo eszkozokre, hogy latja-e, online van-e ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest