- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #6799 üzenetére
Az év trollja
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
rgeorge
addikt
Szerintetek bluetooth billentyűzet csatlakoztatható WP7 vagy WP8-as telefonhoz?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
félisten
Na megcsinaltam az uj hotmailos cimemet. Hogy ennek mennyivel baratsagosabb az online felulete... Googli cimemet meg erre forwardoltam. Ennyit a kuglirol.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
legiaap
félisten
válasz Plazmacucci #6807 üzenetére
Mielőtt megvettem a 8X-et én is átálltam teljesen. Outlookos címet kreáltam, a névjegyeket átraktam és a Gmail-t is átirányítottam.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
félisten
válasz legiaap #6808 üzenetére
Szerintem jo az okoszisztema En live fiokban tartom a neveket cimeket telszamokat. Ha veszek egy uj telot ott folytatom ahol abbahagytam. Mar csak egy ertelmes alternativa kell a lumia 710 helyett. Nem mintha nem lenne jo, csak nagyon bejon az unibody nokia forma. Egyenlore sajnos nem latom a wp8 elonyeit.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
legiaap
félisten
válasz Plazmacucci #6809 üzenetére
Én annak örülnék, ha már végre a naptárt és átformálnák és az is csempésedne. Nem tetszik ez a régi.
-
félisten
-
Peetey91
senior tag
Megtudhatom melyik időjárás app-et használod? Ami kirakja a lockscreenre is.
-
HawerKing
őstag
Azt hogyan lehet hogy a kijelzo zarra raktad ki az idojarast??? Csak wp8 on lehet???
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
W1
senior tag
Sziasztok. Hogy tudom a live fiokomrol csak az msnt torolni?
-
legiaap
félisten
Hát nem újraindult játszás közben a telefonom. Még arra sincs tekintettel, hogy jól érzem magam.
-
Dale
aktív tag
Jött update a Lumia 920-ra, rákerestem kézzel (kb naponta szoktam) és jól meglepődtem hogy nem ráz le a szokásos válasszal. Csináltam pár screenshotot, hátha valakit érdekel, 1 képbe összeraktam őket.
A verziószám 8.0.9903.10-ról 8.0.10211.204-re változott. Hogy pontosan mik a változások annak még nem néztem utána, de az updater megadta a KB oldalak számait hozzá. Közben persze volt sok letöltés meg előkészítés progressbar, majd reboot és progressbar, utána meg a rendszer felállása után hirtelen kért mégegy restartot, de ennyi kijár. Érdekes módon a korábban nem is nagyon feltűnt SIM ID eltűnt az About oldalról, nemtom mi volt az ott, szerintem korábban nem is láttam még.
https://enginedesigns.net
-
Dale
aktív tag
válasz daniel909 #6827 üzenetére
A 920 méginkább olyan.
Itt a tömör update oldal: WP8 Update History szóval eszerint más telefonokra is jön majd ugyanez, nem tudom hogy a 8X-re csak valami HTC update jött korábban, vagy már ez. Megnézem a KB oldalakat meg hogy a Nokia mit tett hozzá...
Hah, wifi beállításoknál "Keep Wi-Fi on when the screen times out" pipa
[ Szerkesztve ]
https://enginedesigns.net
-
StLui
veterán
Ma reggel 7 után levettem a töltőről és most 10%-on van, i4-gyel kibírtam hasonló használat mellett másnap estig.
Más. Én hiába kerestem frissítést , nem talált.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
btudos
nagyúr
Ez milyen készülék? Lumia 920? LTE megy? (nincs értelme ha nincs LTE csomagod) NFC ki van kapcsolva?(az is zabál feleslegesen) Nagyobb felbontás, komolyabb teljesítmény, mindenképp többet fog enni, ha ugyanúgy használod, ez törvényszerű sajnos, de azért kis odafigyeléssel sokat lehet nyerni
tybsen: Jó is hogy írod, ez a se kép - se hang üzemmód minden Lumiára jellemző? Oké, a 8X-ek újraindulgatnak, de a Lumiák annyira lefagynak, hogy nem is lehet életre kelteni őket csak soft/hard resettel ha jól értem. Ez így elég gáz a Nokiának
mukibuci: Persze, könnyű így tolni egy 610-zel, amit nincs értelme nyomogatni, mert semmi nem fut el rajta
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Na eladtam a 820-at, miutan ma reggel magatol kikapcsolt egyszer es nem kapcsolt vissza. Meguntam ezeket a dolgokat vele meg a wp8-cal. Majd talan a wp9-kor ujra vissza.
Most megy a gondolkodas, hogy mi legyen helyette
-
Воланд
titán
válasz Bogyó bá' #6831 üzenetére
nem vicceltem. folyton megy a siras, h lefagy, ujraindul, nem jon a frissites, miert van fekete sav xy alkalmazasban, stb. el kell adni a picsaba, aztan majd akkor venni, hogy ha ezek ki lesznek javitva.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
StLui
veterán
Ja bocs: 920-as, azt hittem abban a topicban vagyok
Dunakeszin vagyok, nincs LTE szerintem, i4en is minden be volt kapcsolva wifi, BT, 3G. Azért érdekes, mert könyvelő vagyok, a mai nap egy húzós nap mindíg az adott évben, szóval alig volt időm babrálni.
BT ma pont ki is volt kapcsolva, most LTE-t is visszavettem 3G-re
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
tybsen
addikt
válasz Murphistic #6841 üzenetére
Az új tulajdonos letesztelte, minden normálisan működött, tényleg minden rendben volt a telefonnal. Két év MediaMarkt gyári garancia van a telefonra, azok a bosszantó dolgok, amik voltak vele, nálam is csak menet közben jöttek ki. Az is lehet, hogy én vagyok túl heavy user, mindenesetre bármi van a készülékkel, ott van a garancia. De az én problémáim leginkább a rendszerrel önmagával voltak, nem a készülékkel. Például a cache, stb. Az, hogy három hét alatt egyszer kikapcsolt a készülék, szerintem azért nem akkora gáz. A wp reboot probléma pedig ismert wp jelenség. Szóval nem érzem úgy, hogy átvertem volna az új vevőt, pláne, hogy jelentősen olcsóbban vásárolta meg, mint amennyibe aktuálisan kerül.
-
btudos
nagyúr
Az LTE ette meg az akksidat ezek szerint, ha eddig be volt kapcsolva. A technológia hátránya, hogy iszonyatosan sokat zabál, ahogy a 3G is a 2G-hez képest. Szóval nem érdemes LTE-re állítani az adatkapcsolatot, mert nem fogod tudni kihasználni, lefedettség hiányában, viszont jócskán megrövidíti az üzemidőt.
-
MODERÁTOR
találtam még egy különbséget a nokia és htc wp7 között: repülőmódból visszakapcsolva a htc kéri a pin kódot, a nokia pedig nem
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
nábob
tag
Halihó!
Azt írták valamelyik angol nyelvű blogon, hogy a Nokia Lumia készülékeket a Nokia Care üzletekben már most frissítik 7.8-as Windows Phone-ra. Szerintetek ez Magyarországon is működik, hallottatok valami hasonlóról?
üdv,Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
btudos
nagyúr
Van amúgy LTE az előfizetésedben? Mert ha nincs a csomagodban, akkor amúgy sem él, szóval nincs értelme foglalkozni a dologgal Pesten se, 3G-n kell hagyni és szép világ lesz üzemidő tekintetében a mostani állapothoz képest
Szvsz a telefon egyébként menjen el magabiztosan egy napot, esténként meg nem nagy fáradtság töltőre dugni és lerakni az éjjeliszekrényre/asztalra/akárhova amíg alszik az ember.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest