Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Nem találtam jobb topicot ezért ide írom, hátha valaki tud segíteni!
Zenelejátszó szoftvert keresek WinMo-ra, és eddig a PocketMusic jött be a legjobban! Viszont van vele egy kis gondom: nem lehet valamilyen softkey-vel kikapcsolni a képernyőt? Nem találtam ilyen lehetőséget. Ha valamelyik fizikai gombra állítom a kikapcsolást, akkor kikapcsol a képernyő, de előjön a gomb eredeti funkciója is. A Nitrogénnek van ilyen gombja a képernyőn, de annak a hangminősége sokkal elmarad a fent említett lájátszótól.
Ha valaki tudna valamilyen megoldást erre, akkor azt előre is megköszönöm! -
morfondőr
addikt
Üdv!
Egy rövid kérdés: létezik olyan progi, amivel csinálhatok egy biztonsági mentést az egész telefonról úgy, mint pc-nél a norton ghost, vagy acronis true image? HTC Touch 2-m van, WinMo 6.5.5-el...
Előre is köszi! -
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
Új vagyok WinMo-ban és van egy probémám: szinkronizáltam a névjegyzékem a gmail fiókommal (activesync-el) és a telefonon felcserélődnek a vezeték- és keresztnevek angol norma szerint, vesszővel elválasztva. Ezt hogy tudom kikapcsolni? A készülék nyelve angol, regionális beállítások pedig magyar.
Ha egy névnél a szerkesztést nyomok, van egy menüpont: "File as:" itt ki tudom választani, hogy normálisan jelenjen meg a név, de egy újraszinkronizálásnál megint felcseréli.
A segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest