- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
válasz
lyeanyzo #736 üzenetére
Kérdezzél, hogy ha nem tudok válaszolni a többiek segítenek.
50-et megér az n95. A szolgáltatók sajnos nem forgalmazzák az innov8-at így csak ~100k körül lehet függetlent venni, ugyanaz a helyzet az i7110-el is, az meg ~80k. Neked kell eldöntened, hogy megér-e plusz pénzt az a többet tudás.
Akkor az apple 3g 28k ikon400-as csomaggal, és tudja mindazt ami neked kell, mert nemsokára elkészül rá az igo, van belső tárhely, wifi, gps, 3,5 jack, dokumentumokat is tudsz rajta szerkeszteni. A kijelző meg bazi nagy, azon már elég jól használható a virtuális billentyűzet is. Az is igaz, hogy nemsokára jön az utódja, lehet érdemesebb megvárni a 3gs-t.
Sony Ericsson-nál meg nincs olyan okos teló, amiben gps, és wifi is van, majd lesz valamikor egy saito(idou) azt slussz. -
Mamuska
őstag
válasz
lyeanyzo #732 üzenetére
Vannak itt 14 évesek is csúcs HTC készülékekkel, és bűvölik mint a huzat. Nem korfüggő. Én sem vagyok nálad idősebb, és 2 pda-t használok, a fiúk mások. Majd a többiek segítenek neked, mert én nem tudok, túl könnyen lemondasz még a jobb készülékekről is.
A samsung meg talán a világ legjobb mobiltelefon gyártója. -
Mamuska
őstag
válasz
lyeanyzo #730 üzenetére
Ennyire csúnya
Azért mondtam ezt, mert sokkal jobb, mint egy n95. Nézd meg az n95 utódját is, nem nem az n96-ot, hanem az n85-öt.
Megmondom őszintén, én semmi képen sem vennék n95-öt, nagyon kevés ram, már régebbi Ti omap proci, az op. rendszer sem a legfrissebb, a ház minősége, hagy kívánni valót maga után.
Ezeket nézegesd meg: n85, n79, 5800XM, és a samsungtól az i8510 innov8, és az i7110. Ezek még bőven olcsóbbak mint egy touch pro, de lényegesen fejlettebbek az n95-nél.Ja és esetleg a nokia e66? Arra ne mond, hogy nem szép, és minőségi, ez szokott tetszeni a csajoknak. Ismerek pár ilyen buxát aki ilyet birtokol, és azt sem tudja, hogy mi van a kezében. Anyámnak ilyet akarok venni a szülinapjára, bár segg hülye a teknikához, mondjuk lehet inkább egy 8600 luna jobb választás lenne a számára.
-
Mamuska
őstag
válasz
lyeanyzo #728 üzenetére
Ne sértődj meg, de szerintem neked bőven elég egy n95, és még marad egy csomó lóvéd is. Én egyébként mást javaslok akkor már inkább egy nokia e71, az minőségi fém házban van, gps, wifi, qwerty, az egyik legjobb akkuval rendelkező okostelefon, tud az mindent, és az is majdnem fele annyiba kerül, mint egy touch pro.
Htc mellett szól, hogy nagyon szép, qwerty-s, okos, tetszik meg minden.
Nem hiszem, hogy az emberek többsége a szépsége miatt vásárol pda-t. -
-
Mamuska
őstag
válasz
lyeanyzo #712 üzenetére
Az x1 is egy HTC készülék, csak rákerült az SE felirat. Az újabb rom verziókkal már nem lassabb a HTC készülékeinél, vagy akár főzött rommal is lehet próbálkozni. Szerintem jóval jobb, mint a touch pro, nagyobb a kijelzője, van 3,5 jack, fém ház, HSUPA, nagyobb akku, a processzor sem ugyanaz, mert az x1 gps-e nem késik, ebben is jobb mint a touch pro. A kezelőfelületből meg azt teszel föl rá amit akarsz, touch flo-tól kezdve spb mobile shell, point UI stb. testreszabhatod a saját igényeid szerint.
-
dybu
tag
válasz
lyeanyzo #714 üzenetére
Igen hallottam róla, de kinek mi a lassu. Youtube Sony Ericsson X1 nézd meg a videot, döntsd el. Szerintem nem lassu
-
dybu
tag
válasz
lyeanyzo #712 üzenetére
Én nem használtam még egyiket sem de vagy a Sony, vagy a HTC. X1 nem lehet szar, de ha ilyen kategóriában gondolkodsz, megvárnám az X2 -t. LG nem valami alkalmazás barát / legalábbis én igy vettem észre / nemsokmindent lehet rátelepíteni, nem tudom hogy ez szempont -e egyáltalán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest