- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
luciferc #272 üzenetére
megértem hogy mérges vagy (ilyen nick-kel mondjuk kötelező
) de vszleg a pocket informant kavarta be a kakit. én még tavaly próbáltam és nálam is elcseszett pár dolgot... ajánlom a memmaid és pocketmechaninc progikat, van bennük ilyen fícsör, hogy a notification queue-t meg tudod nézni, azaz hogy milyen risztások vannak beállítva, ki tudod törölni a duplikációkat meg ami felesleges. egy próbát megér.
-
luciferc
őstag
válasz
luciferc #269 üzenetére
hozzátartozik a dologhoz, hogy fent volt a Pocket Informant trial verziója, mivel minden emlékeztetőkkel operáló program gyanús volt, ezért leszedtem. azóta többször volt teljes árammegvonás. olyankor egy bizonyos dátumig működik, de ha átlépek egy határdátumot (ahova emlékeztető volt amúgy beállítva), akkor vége. be van valami ragadva neki a sorba, és képtelen megszabadulni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest