Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
Igen smartphone-os. A legtöbb helyen hol kerestem egyaránt írnak smartphnose-os és ppc-s progikat is (mármint, hogy mindkét platformra van), de a végén kiderül, hogy csak ppc-re vannak. Elkeserítő egy idő után, és az ember kezd beleunni a sok keresgetésbe, ha találok is 1-1 progit akkor mint írtam bugos, WM6-al v.miért nem hajlandó (ha hajlandó egyáltalán) normálisan működni . Az idő biztos nekem és a WM6-nak dolgozik, csak kár, hogy jelenleg ilyen szegényes support.

-
old gray
addikt
Vettem egy HTC S710-et, a leírás szerint az első WM6-os smartphone. Ez eddig szépen hangzik. A probléma, hogy nagyon kevés alkalmazást találtam rá, ill. a régebbi Windows Mobile-os cuccok bugosan futnak rajta.
Tudnátok konkrét linket ahonnan freeware progikat tudnék rá szerezni? Azt ne mondjátok, hogy do google, mert kerestem egy rakás progit, és kezdek beleőszülni, hogy telepítem, nem fut, vagy bugos utána leszedni és kezdhetem újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest