- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
BloodRay #275 üzenetére
memmiad használata alap lenne? neked, meg nekem, meg olyanoknak, akik valamicskét értenek hozzá esetleg, de nem szükségszerűen. de ez a platform és ez az oprendszer aztán tényleg olyan, hogy totál laikusoknak is tudniuk kell gond nélkül használni. főleg egy ilyen alapvető alrendszert, amit ugyanúgy kellene védeni és karbantartani a rendszernek, mint PC-ken a filerendszert.
Azért ha erre jár egy MS MVP vagy hasonló emberke, érdekelne a véleménye, hogy vajh a nagyszerű MS miért is képtelen megcsinálni működőképesen ezt a kis apróságot. -
rumos14
nagyúr
válasz
BloodRay #275 üzenetére
a memmaid trial-t én is próbáltam, de arra pl. nem volt jó, hogy a memory leak-et helyre állítsa. tehát elindítom a gépet, van x mb szabad memória. megnyitok egy pár programot, pötyögök, akármi, majd bezárok mindent, de már nem x, hanem valamelyest kevesebb szabad memória lesz csak. ezt tudja orvosolni vmi progi?
-
Wajk
addikt
válasz
BloodRay #204 üzenetére
SPB nem jutott eszembe, de tényleg jó az is, és ahhoz is vannak skinek, szóval ha a Rescoval nem jön össze, akkor nyugodtan felpróbálhatod. SPB-be plusz pozitívum, hogy legfelül a startmenü tetjén egy hosszú csíkban is jelöli az akksit ami nagyon jól néz ki és hasznos is. (látszik mindig)
-
rumos14
nagyúr
válasz
BloodRay #201 üzenetére
spb pocket plus-t használom a célra, szintén 2003 alatt. szerintem elég alap progi (mármint kvázi kötelező felrakni), persze vannak alternatívái.
na most megnéztem, 96%-os töltöttésgnél ez is ~5 órát ír ki, ami gondolom full terhelésre vonatkozik. szerintem praktikusabb ha %-ban írja ki az aksi töltöttséget. -
Wajk
addikt
válasz
BloodRay #143 üzenetére
Igen, szóval nem, nincsen benne Wi-Fi. Nekem az A701 ''ellenlábasa'' az Eten G500+-van, de ha neked fontos a Wi-Fi akkor ajánlom az Eten X500-at. Mindent belehánytak, és az ára sem vészes, sztem. ;)
Specifications:
Operating System: Windows Mobile 5.0 software for Pocket PCs (AKU 3.2)
Processor: Samsung SC3 2442 400 MHz Processor
Memory: 128 MB Flash ROM, 64 MB SDRAM
Display 2.8'', 240 x 320, 65,536 colors, TFT-LCD
Dimensions(LxWxH): 113 x 59.5 x 15.5 mm
Weight 146 (with battery)
GSM/EDGE Quad-band: 850/900/1800/1900 MHz
GPRS/EGPRS Class B, Multi-slot Class 10
Bluetooth v2.0 class 2 + EDR,
WiFi IEEE802.11b/g Certificated
GPS Embedded SiRF Star III chipset
Camera Built-in 2.0 mega pixels CMOS camera, up to 1600 x 1200 resolution
Expansibility Micro SD card slot
Interface/Audio Built-in microphone and speaker, external stereo headset jack, hands-free mode supported
Interface/Data Mini USB Sync, headset jack
Battery Lithium Polymer rechargeable with 1,530 mAh capacity
Talk time: 5~7 hours
Standby: 150~200 hours,
Pocket PC usage: 10~15 hours
GPS usage: 5~7 hours
Multimedia Tools: Image Wizard, Image Maker, Multimedia Manager, Camera, Camcorder, FM Tuner
GPS Tools: Satellite Data Update, Location SMS, GPS Viewer
Packing List glofiish X500, stylus, USB sync cable, AC adaptor, headset, leather case, Getting started CD, quick start guide, standard battery
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest