Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
válasz
bronkolosz
üzenetére
Én ezt használom pl, de feketében jobban néz ki, meg van több "lapozó" animáció is..
-
rumos14
nagyúr
válasz
bronkolosz
üzenetére
ha új cuccot veszel, azon szinte biztos hogy wm6 lesz.
régi gépek közül van páára wm6 frissítés, vegyesen gyártó által kiadott és lelkes buherátorok által elkészített (ettől még persze lehet jó).
jó az a HP, bár ha teló nélküli pda-t akarsz venni, talán jobb választás egy FuSi N560, használtan, vagy egy szép nagy batár iPaq 214.
böngészésre Operát szoktak ajánlani, de nekem, töredelmesen bevallom, az alap Internet Explorer jobban bejön.
zenére MortPlayer, vmi jó kis skinnel, filmre TCPMP vagy CorePlayer (ez viszont fizetős).
sztem ha van kérdésed, ikább az Azonnali PDA-s kérdések topikban tedd fel, mert az jobban pörög
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Starlink
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest