Hirdetés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
BloodRay
üzenetére
memmiad használata alap lenne? neked, meg nekem, meg olyanoknak, akik valamicskét értenek hozzá esetleg, de nem szükségszerűen. de ez a platform és ez az oprendszer aztán tényleg olyan, hogy totál laikusoknak is tudniuk kell gond nélkül használni. főleg egy ilyen alapvető alrendszert, amit ugyanúgy kellene védeni és karbantartani a rendszernek, mint PC-ken a filerendszert.
Azért ha erre jár egy MS MVP vagy hasonló emberke, érdekelne a véleménye, hogy vajh a nagyszerű MS miért is képtelen megcsinálni működőképesen ezt a kis apróságot. -
luciferc
őstag
én készséggel elfogadom, hogy a PI kavart be. de ez lényegtelen, másoknál (gugliztam eleget) más program kavart be, vagy egyáltalán semmilyen, mert maga a windows mobile hülyült meg segítség nélkül. A PDA alapfunkciója (gyakorlatilag ezért létezik, a többi csak sallang), hogy nyilvántartja a feladataim, találkozóim, és a megadott időben figyelmeztet rájuk. Ennek a funkciónak atombiztosnak kellene lennie, vagy legalábbis kellene lennie beépített javító mechanizmusnak. Úgy, ahogy a filekezelés az operációs rendszerek (így a windows) alapfeladata, és van is beépített javító program. De az MS képtelen ezt a rendszert emberi módon megírni. neki csak a piac kellett, ráöntötte a moslékát, aztán majd ha kedve tartja, fejleszt is rá valamicskét.
amúgy kösz a tippeket, már addigra megcsináltam, gyakorlatilag az említett programokkal azonos funkcionalitású programmal. -
luciferc
őstag
megoldottam (legalábbis egyelőre úgy tűnik), checknotifications segített, de persze még így is kinlódni kellett. most viszont az activesync halt meg, kicsit sok notificationt törölt, van amit nem kellett volna, de elvileg van rá megoldás, már csak rá kell bűvölnöm az sd kártyára a programot.
egyszerűen katasztrófa, amit az MS művel. szó szerint fost gyárt, és ez nem is zavarja. -
luciferc
őstag
válasz
luciferc
üzenetére
hozzátartozik a dologhoz, hogy fent volt a Pocket Informant trial verziója, mivel minden emlékeztetőkkel operáló program gyanús volt, ezért leszedtem. azóta többször volt teljes árammegvonás. olyankor egy bizonyos dátumig működik, de ha átlépek egy határdátumot (ahova emlékeztető volt amúgy beállítva), akkor vége. be van valami ragadva neki a sorba, és képtelen megszabadulni tőle.
-
luciferc
őstag
no, kedvenc kis 3 hetes PDA-mon a WM5 szépen maga alá szart. és még enyhén fogalmaztam. elfelejtette hogyan is kell emlékeztetni a beállított eseményekre. kuka az istenverte. gugliztam jó nagyot, és bizony mások is szenvednek ettől. De nem ám csak a WM5-tel megvertek, hanem a korábbi verziók tulajdonosai is. Az MS hosszú évek alatt képtelen volt kijavítani egy olyan alapvető funkció súlyos hibáját, mint az emlékeztető alrendszer. Miért van az, hogy ennek a nyomorult MS-nek mindenhova be kell tenni a lábát és ott lehetőleg károkat kell okoznia? Egy évek óta ismert nagyon súlyos hibáról van!!! Ismerősöm 10 éves Palmja meg röhögve stabilan működik.
Ettől függetlenül sajnos ez van, már megvettem, ezért ha egy MS szaki tud megoldást, akkor kérem mondja el!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest