Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rumos14
    nagyúr

Sziasztok, eddig okos telóm volt, most így karácsony előtt gondoltam beújítok vagy egy pda-t vagy egy pda telót. A lényeg a windows mobile rendszer.
    Ha valaki tudna nekem, segíteni azt nagyon megköszönném.
    Egy két infó jól jönne, pl, hogy mennyire egyszerű wm5ről wm6 ra frissíteni a rendszert. Ezenkívül, milyen progikat tudnátok ajánlani, böngészésre, zenehallgatásra, videónézegetésre stb.
    Erősen gondolkodom egy HP ipaq 114 classicon, de ezt most zárójelben.
    Most majd elkezdem azért az elejétől is nyomon követni a fórumot, de addig is köszönettel fogadok minden segítséget :)
    Köszi

ha új cuccot veszel, azon szinte biztos hogy wm6 lesz.
    régi gépek közül van páára wm6 frissítés, vegyesen gyártó által kiadott és lelkes buherátorok által elkészített (ettől még persze lehet jó).
    jó az a HP, bár ha teló nélküli pda-t akarsz venni, talán jobb választás egy FuSi N560, használtan, vagy egy szép nagy batár iPaq 214.
    böngészésre Operát szoktak ajánlani, de nekem, töredelmesen bevallom, az alap Internet Explorer jobban bejön.
    zenére MortPlayer, vmi jó kis skinnel, filmre TCPMP vagy CorePlayer (ez viszont fizetős).
    sztem ha van kérdésed, ikább az Azonnali PDA-s kérdések topikban tedd fel, mert az jobban pörög

Új hozzászólás Aktív témák