Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
szamovar
tag
Lemerült a telefonom, bekapcsolom, jön a szokásos képernyő tesztelős rész. És amikor a kis nyílra kell rátapicskolni a képernyő minden pontján, akkor egyszerűen nem lép tovább a telefon, pedig minden oké van a képernyővel. Mi lehet a gond?
-
szamovar
tag
Valaki tudna nekem mutatni Eten M500-hoz gyári headset képet, mert én nem találtam sehol a neten és fontos lenne megtudnom, hogy milyen a vége!

-
szamovar
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az érdekes az hogy headsettel jól működik, és néha nélküle is jó! Lehet valami érintkezés para lehet! Tudtok mondani valami megbízható, de olcsó bpi szervízt!?
[Szerkesztve] -
szamovar
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Húúú! Köszi, azért megnyugtattál hogy nem 10e ft-okról van szó!

[Szerkesztve] -
szamovar
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tehát szervíz? Árban mit jelent ez? Egy másik fórumon, szoft. problémára gyanakodnak!
[Szerkesztve] -
szamovar
tag
Igazából nem tudtam, hova írjak, ezért ide írok! A lényeg, hogy van egy E-TEN M500-as készülékem és egyik pillanatról a másikra történt valami. A dolog lényege, hogy telefonbeszélgetés közben én hallok mindent, de a vonal másik végén engem nem hallanak! Ötlet?
-
szamovar
tag
Bocsi, hogy nem olvastam végig a topic-ot, lehet már volt róla szó. Vettem egy
E-TEN M500 telefont, és hát elég új az egész, mivel ez az első ilyen tipusú készülékem!
A kérdésem az lenne, hogy jelenleg angol szoft. van rajta, de én magyart szeretnék! Melyiket érdemes? Honnan tudom leszedni? És hogyan csináljam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- BMW topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest