Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mamuska
    őstag

Sziasztok :)

Vásárlásra adom a fejem, 3 maradt versenyben, ebben szeretném kérni a segítségeteket. Tudom, hogy nem összehasonlítható a három, de ők versenyeznek még a kegyeimért:
    Sony E X1, Htc touch pro és Lg Arena (tomtom, nem a topikhoz tartozik)

Sony-t eléggé lehúzták a tesztben, Lg-t meg épp ellenkezőleg, HTC meg közöttük. Sony párti vagyok, de most HTC-hez húz a szívem, a páromnak Diamond-ja van, elég tetszetős. Billentyűzet soksok plusz pont a két telefonnál. Lg azért van itt, mert az arénások jónak mondják én meg hiszek nekik.

Kérek szépen véleményt, tapasztalatot.

Köszönöm szépen :)

Szerk: Nem szeretnék 2 év múlva új telót venni, most évente cserélem őket, jó lenne már ami sokáig marad nálam :)

Az x1 is egy HTC készülék, csak rákerült az SE felirat. Az újabb rom verziókkal már nem lassabb a HTC készülékeinél, vagy akár főzött rommal is lehet próbálkozni. Szerintem jóval jobb, mint a touch pro, nagyobb a kijelzője, van 3,5 jack, fém ház, HSUPA, nagyobb akku, a processzor sem ugyanaz, mert az x1 gps-e nem késik, ebben is jobb mint a touch pro. A kezelőfelületből meg azt teszel föl rá amit akarsz, touch flo-tól kezdve spb mobile shell, point UI stb. testreszabhatod a saját igényeid szerint.

Új hozzászólás Aktív témák