- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyeanyzo
csendes tag
Nem mondok én le a jobb készülékről, csak megvizsgálom a többit is. Lehet, hogy a Samsung az egyik legjobb - talán - de én nem szeretem.
Azért mert jól meggondolom mit akarok, és megvizslatom, hogy mit vehetek meg, azért még nem mondok le semmiről. De ha egyszer nem tetszik egy telefon, akármilyen jó, nem fogom megvenni. Nem az én ízlésem, na.
-
lyeanyzo
csendes tag
Húha, szétnéztem
N79, e66, samsung i7110 meg a nokia e66 sem tetszik
. Samsungokhoz valahogy nem állok annyira közel. A Nokia n85-öt meglesem mit tud.
Épp kérdezni akartam a nokia xpress musicot, hogy arról mi a vélemény.
Kinézetre eddig a 8gigás n95 tetszik, de tudom, hogy a külső nem minden. De az is szempont. Első telcsim, amit saját erőből veszek, szeretném, hogy szép is legyen és tudjon mindent amit szeretnék. Legfontosabb: nagy memória, 5 pxes kamera jó lenne bele, wifi, jól működő gps, szeretnék qwerty-t, zenét szépen játsza le, docok megjelenítése, témák személyre szabhatósága. ne legyen egybe a képernyő a bill.ettel, szeretnék csúszkásat, vagy akkor érintőképernyős, de nekem onnan hiányzik a billenyűzet. persze igények lehetnek, csak meg is kellene fizetni őket. egy 20 éves egyetemista lánynak, lehet nem kellene még egy 100e ftos telefon. Sőt. egyáltalán nem kell, majd ha befutott reklámgrafikus leszek, akkor megveszem
. Szóval meghúzom a határt 60ezernél (még ezt is sokallom természetesen). Egyébként német ebayen akartam venni htc touch pro-t, hiszen ott 60ért már kapok. Nem újat, azt tudom. Itthon nagyon drágák a telefonok.
Ja és még valami. Tmobilos vagyok, nem akarok se új számot, se új kártyát. Nokia e95öt
megtudnám venni készülékcserével 50ért kb.És még valami. Sony Ericssonban is gondolkozok mostmár, eddig is az volt, kb 5 évig mindig más, de nagyon szeretem. Hűséges és nincs vele semmi baj. És szép képeket csinál.
-
lyeanyzo
csendes tag
Htc mellett szól, hogy nagyon szép, qwerty-s, okos, tetszik meg minden.
Nem hiszem, hogy az emberek többsége a szépsége miatt vásárol pda-t.Jogos, jogos
ez is. De nem tudom megmagyarázni mért szeretnék
.
Meglesem a nokia e71-et, köszönöm a tippet.
Ja és mért sértődnék meg?
Mert segítesz?
Ojajj, meg is néztem és nem tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest