Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
chipesz
üzenetére
Tényleg ott van...
Mondjuk engem a nezargassanak is idegesített, mert, amikor játszok, akkor persze, hogy nem érdekelnek az emailek. De, amikor kiléptem a játékból, vagy akár másból, akkor rögtön zargatott az összes marhasággal, ami aközben történt. Szerintem bőven elég lett volna a korábbi működési mód, amikor, játék közben nem zargat, és elég, ha a jobbalsó sarokban az értesítési ikonon látom, hogy jött valami.
Azt persze nem csinálják meg, hogy az értesítési terület ne fullscreen legyen. Nem látom értelmét, hogy miért jó az, hogy a jobbalsó sarokban kattintok az értesítő ikonra, de, ha 1db értesítés van, akkor az a képernő tetejére kerül. Nem lenne elég akkora méretű értesítőt nyitni, amennyin elférnek az értesítések?közben töltődik a 120-as
Na, lehet tippelni, belepusztul, vagy sem?
Még itt van a 17115 előtti windows.old, a meghajtó sem egy túl hatalmas darab (64-es SSD), kíváncsi vagyok, mit szól a "disk full" üzenethez. Elvileg mondjuk már a telepítés előtt illene megnéznie, hogy elég lesz-e, ezek szerint megnézte, és elégnek találtatott. Vagy, ha rájön, hogy kevés, letörli a régit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Helyesírás topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm