Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
chipesz
üzenetére
Tényleg ott van...
Mondjuk engem a nezargassanak is idegesített, mert, amikor játszok, akkor persze, hogy nem érdekelnek az emailek. De, amikor kiléptem a játékból, vagy akár másból, akkor rögtön zargatott az összes marhasággal, ami aközben történt. Szerintem bőven elég lett volna a korábbi működési mód, amikor, játék közben nem zargat, és elég, ha a jobbalsó sarokban az értesítési ikonon látom, hogy jött valami.
Azt persze nem csinálják meg, hogy az értesítési terület ne fullscreen legyen. Nem látom értelmét, hogy miért jó az, hogy a jobbalsó sarokban kattintok az értesítő ikonra, de, ha 1db értesítés van, akkor az a képernő tetejére kerül. Nem lenne elég akkora méretű értesítőt nyitni, amennyin elférnek az értesítések?közben töltődik a 120-as
Na, lehet tippelni, belepusztul, vagy sem?
Még itt van a 17115 előtti windows.old, a meghajtó sem egy túl hatalmas darab (64-es SSD), kíváncsi vagyok, mit szól a "disk full" üzenethez. Elvileg mondjuk már a telepítés előtt illene megnéznie, hogy elég lesz-e, ezek szerint megnézte, és elégnek találtatott. Vagy, ha rájön, hogy kevés, letörli a régit?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mass Effect pótlék? - Rövid játékmenet videón az EXODUS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm