Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
Aktív témák
-
baman
csendes tag
sziasztok!
cucc: windows commander 5.10, winxpsp1. nemreg azt vettem eszre, hogy nem latom a jol ismert ketsoros ablakot, amikor tobb fajlt, konyvtarat masolok, hanem ilyenkor is csak egy statusz csik van, melyben egyenkent jelennek meg a fajlok. azaz nem latom a masodik sort, ami a teljes masolasi folyamat allapotat jelezne ki.
szandekaim szerint nem valtoztattam a beallitasaimon, de az opciok kozott nem is talaltam semmi olyat, mellyel ezt tudnam valtoztatni. titkon remelem, hogy azert van ilyen parameter, mert ha nincs, akkor rejtely, hogy mi tortent.
ismeros ez valakinek? megoldas van-e?
kosz.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest