- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
b3renil #115345 üzenetére
Mármint ha a DiskPart használatára célzol, akkor azok a parancsok csak a lemezeket, illetve azon lévő köteteket listázzák ki, mást nem csinálnak, ami hatására normál esetben nem varázsolódik vissza magától az eltűnt partíció. Egy újraindítás hatására már inkább, vagy ha valami átmeneti zavar volt, ami később helyreállt.
A rendszermeghajtónál nem derült ki mit mutat pl. a HDS, vagyis hogy mi a típusa, pontos modellszáma, amiből nyilván a tárolókapacitása is könnyen beazonosítható. De ha az maradt az a 89,4 GB, akkor lehet mégsem 1 TB volt, hanem olyasmi, amit az egyik másik válaszban is linkeltek.
(#115346) Sub-ZeRo:
Nem, annál nem, mivel az OS, azaz a Windows is eleve 1024-es, más néven bináris (IEC) alapon számolja. A 1000-es, más néven decimális (SI) alap magánál a gyártók által megadott nyers tárolókapacitásnál van, azt tüntetik fel a HDD, SSD meghajtóknál is. -
zolee001
őstag
-
King Unique
titán
válasz
b3renil #115327 üzenetére
Nekem már ez az újratelepítés + "sima rendszervisszaállítást" dolog sem teljesen tiszta. Az én fogalomtáramban az előbbi a telepítési adathordozóval (pl. pendrive) történő pl. ezen leírás mintájára. Meg van a gép alaphelyzetbe állítása minden elem eltávolításával, vagy a személyes fájlok megtartásával. Továbbá ott van az innen letölthető MCT, amivel lehet in-place upgrade futtatni, ezt a gépet frissíteni opciót használni.
Ha volt korábban külön D meghajtó ugyanazon lemez másik partícióján / másik lemezen (??), akkor jó lenne tudni, hogy az előbb említettek közül pontosan mi történt és milyen beállítással. Lehet mégsem magától párolgott elA mellékelt screenshotokon sehol nem látszik, hogy 1 TB-os lenne a rendszermeghajtó, max. a 89,42 GB nettó (IEC) tárolókapacitás. Vagyis kérdéses, hogy tényleg 1 TB-os meghajtóról van-e szó, azaz mit mutat a BIOS, mit ír a HDS? A 91565 érték pedig MB-ban van megadva, ami GB-ra átváltva (/1024) = 89,42, vagyis az stimmel.
-
-
-
zolee001
őstag
válasz
b3renil #115329 üzenetére
Csatlakozom mert én is figyelmetlen voltam (bár éppen alig látok) csak felületesen néztem a disk managementet
Értem már,valami valóban félresiklott és rossz értékeket mutat
Elsö körben egy chkdsk futtatást kellene eszközölni,hátha magára találFeltételezem ez egy 1TB lemez
-
zolee001
őstag
válasz
b3renil #115327 üzenetére
Nincs itt semmi látnivaló,nem figyeltél oda és töröltél minden particiót,beleértve az egykoron "d" particiódat is
Hozzáértö szakember még talán-talán nagy munkával képes visszaállitani a fileok bizonyos százalékát
(ha csak ncore diszdobozos filmek voltak és nem családi,személyes dolgok akkor töltsd le ujra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest