- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
b3renil #115345 üzenetére
Mármint ha a DiskPart használatára célzol, akkor azok a parancsok csak a lemezeket, illetve azon lévő köteteket listázzák ki, mást nem csinálnak, ami hatására normál esetben nem varázsolódik vissza magától az eltűnt partíció. Egy újraindítás hatására már inkább, vagy ha valami átmeneti zavar volt, ami később helyreállt.
A rendszermeghajtónál nem derült ki mit mutat pl. a HDS, vagyis hogy mi a típusa, pontos modellszáma, amiből nyilván a tárolókapacitása is könnyen beazonosítható. De ha az maradt az a 89,4 GB, akkor lehet mégsem 1 TB volt, hanem olyasmi, amit az egyik másik válaszban is linkeltek.
(#115346) Sub-ZeRo:
Nem, annál nem, mivel az OS, azaz a Windows is eleve 1024-es, más néven bináris (IEC) alapon számolja. A 1000-es, más néven decimális (SI) alap magánál a gyártók által megadott nyers tárolókapacitásnál van, azt tüntetik fel a HDD, SSD meghajtóknál is. -
zolee001
őstag
-
King Unique
titán
válasz
b3renil #115327 üzenetére
Nekem már ez az újratelepítés + "sima rendszervisszaállítást" dolog sem teljesen tiszta. Az én fogalomtáramban az előbbi a telepítési adathordozóval (pl. pendrive) történő pl. ezen leírás mintájára. Meg van a gép alaphelyzetbe állítása minden elem eltávolításával, vagy a személyes fájlok megtartásával. Továbbá ott van az innen letölthető MCT, amivel lehet in-place upgrade futtatni, ezt a gépet frissíteni opciót használni.
Ha volt korábban külön D meghajtó ugyanazon lemez másik partícióján / másik lemezen (??), akkor jó lenne tudni, hogy az előbb említettek közül pontosan mi történt és milyen beállítással. Lehet mégsem magától párolgott elA mellékelt screenshotokon sehol nem látszik, hogy 1 TB-os lenne a rendszermeghajtó, max. a 89,42 GB nettó (IEC) tárolókapacitás. Vagyis kérdéses, hogy tényleg 1 TB-os meghajtóról van-e szó, azaz mit mutat a BIOS, mit ír a HDS? A 91565 érték pedig MB-ban van megadva, ami GB-ra átváltva (/1024) = 89,42, vagyis az stimmel.
-
zolee001
őstag
válasz
b3renil #115329 üzenetére
Csatlakozom mert én is figyelmetlen voltam (bár éppen alig látok) csak felületesen néztem a disk managementet
Értem már,valami valóban félresiklott és rossz értékeket mutat
Elsö körben egy chkdsk futtatást kellene eszközölni,hátha magára találFeltételezem ez egy 1TB lemez
-
zolee001
őstag
válasz
b3renil #115327 üzenetére
Nincs itt semmi látnivaló,nem figyeltél oda és töröltél minden particiót,beleértve az egykoron "d" particiódat is
Hozzáértö szakember még talán-talán nagy munkával képes visszaállitani a fileok bizonyos százalékát
(ha csak ncore diszdobozos filmek voltak és nem családi,személyes dolgok akkor töltsd le ujra)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest