- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TRob1
veterán
válasz
Brandynew #91039 üzenetére
"Nekem a gyors, azonnal mást jelent."
Igen, nekem is. Alvó módot.Soha nem kapcsolom ki - kivéve ha több napra elutazunk - , mindig "altatok".
Pedig nekem még a munkámhoz sem kell a gyors elérés, ráérnék akár több percig is várni a bootra.
De 1) Nem fogok, mert van erre kitalálva egy jó funkció, amit Én évek óta ki is használok 2) Szeretem ha minden onnan megy tovább, ahol előzőleg abbahagytamés 3) Nem is értem miért nem használja mindenki (mert biztos nem az áramszámla miatt)
(Persze Én sok mindent nem értek. ÉS esélyes, ha valaki most elkezdi magyarázni hogy miért is nem, én akkor sem fogom érteni.
)
-
pelgrim_v1
tag
válasz
Brandynew #91024 üzenetére
ez már saját hülyeségem, egyszerűen kényelmetlennek találom a laptopot. Hozzá vagyok szokva a géphez.
A gyors hozzáférés meg a főnököm hülyesége miatt kell. Ha valami gond van a gyárban a géppel letilt, és csak kóddal lehet kiütni a hibát a kódot meg csak a plc s képzést elvégzett karbantartók tudhatják (meg a főnök) ebből vagyunk 2-en. Sajna nem adhatjuk ki még a műszak vezetőnek se (amit nem értek mert úgyis a bentiek fogják végül a hibát elhárítani, én csak kiütöm a tiltást) de a gépben lévő anyag percek alatt képes beleszáradni úgy hogy magát a gépet több napos állásra fekteti le
-
pelgrim_v1
tag
válasz
Brandynew #91008 üzenetére
számítógép és sosincs kikapcsolva, ennek az az oka hogy munkám miatt van hogy hajnal 3-kor csörögnek rám és be kell lépnem nagyon gyorsan itthonról. Alvó módban ez egy space megnyomása, kikapcsolva azért kell neki 1 perc mire harcra kész a gép. Egy usb kábel log ki nekem mindig a gépből ezen van a mobil. Pont hogy nem akarom hogy a gép menjen csak alvóba (az a fogyasztás annyira nem mérvadó a folyamatos üzemeléshez képest) és szeretném hogy usb ettől még leadja a feszkót a mobilnak hogy reggelre fel legyen töltve (itt az ágyam mellet 3 konektor van, 1 a router, 1 a gép, 1 a monitor, nincs hely töltőnek és a konektor amúgyis bent a sarokban az asztal és gép mögött van szal kényelmetlen is lenne használni)
-
Cs1csó
titán
válasz
Brandynew #91008 üzenetére
Rengeteg ember pl. ki sem húzza soha a mobil töltőjét a konnektorból csak a telót húzza le róla, vagy dugja fel rá. Nem szabályos mégis csinálják. Hivatalos sorrend: töltőt csatlakoztatod a telóhoz majd a töltőt bedugod a konnektorba és ugyanez visszafelé is: a konnektorból húzod ki előbb a töltőt majd a töltőről a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest