-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
2thletme2day #72779 üzenetére
Nálam semmi gond nincs a géppel. Igy is ajánlott felrakni ezt a frissítést? A Win update nem jelezte még.
-
mpo
veterán
válasz
De itt a hivatalos MS oldal:
[link] -
mpo
veterán
válasz
Ez nem fogja megoldani az újraindítási problémát.
(Én is elindítottam, lehet, hogy lefut, de nem látjuk.)A Spectre2 miatt adta ki a MS, hogy az Intel javítása ez ügyben ne tudjon lefutni.
A Meltdown és Spectre miatt az Intel javítása sok gépen problémát okozott (akár nálad is), most szüneteltetik és keresik a hibát.
A Gigabyte is adott ki BIOS-t, de a link már nem működött a múltkor, most újabbat adtak ki.
Belekeveredtek ebbe az egészbe és még nem jöttek ki belőle.
A MS frissítéseket megcsinálom, a többivel várok.Ezt most találtam, még nem olvastam.
[link] -
2thletme2day
őstag
válasz
2thletme2day #35907 üzenetére
Tárgytalan a dolog. Megoldódott.
-
válasz
2thletme2day #28611 üzenetére
A laptopod gyártói oldaláról töltsd le a legfrissebb wifi drivert windows 10-re és rakd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest