- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
freelanced #101912 üzenetére
Akár. Próba cseresznye.
-
quailstorm
félisten
válasz
freelanced #67840 üzenetére
Ugyanazok a profilok vannak a driverekben bármely OS-re, szóval nem értem mi a gondod. Azt se, hogy a kezdeteknél ne lett volna driver. A támogatott kártyákhoz mindig volt.
Steam user statot ha megnézed, a többség már W10-en tolja, akkor olyan nagyon rossz nem lehet...
Én is csak a HDD tekerést tudom felróni (aminek nagy része a telemetria, azt le kell tiltani). Azon kívül nem szeretem az állandó új buildet felpakolni, és várni hogy na vajon mi fog elbaszódni. -
VoidXs
nagyúr
válasz
freelanced #67832 üzenetére
Amennyiben jobb alatt azt érted, hogy gyorsabb, akkor soha nem lesz jobb egy újabb OS játékra. Ellenben kizárólag itt van DX12, ami átbillentheti ezt az állapotot. Lényegesebb (tapasztalható) lassulás egyébként kizárólag lemezhasználat terén van, ha a rendszer egy HDD, és oda telepítesz játékokat, akkor a normális betöltési időkről lemondhatsz.
-
vlevi
nagyúr
válasz
freelanced #25663 üzenetére
Előbb várd meg, mig a frissités után a win10 aktivalodik, addig ne menjem a formatcé.
-
Johni5
őstag
válasz
freelanced #25663 üzenetére
# 25656
-
Johni5
őstag
válasz
freelanced #25658 üzenetére
Úgy vettem észre,hogy csak az alaplapot nézi,a többit nem.X3 710-el és 5850-nel telepítettem update-ről.Friss install már fx-4300-al és 5970-el ment,ramok is változtak.
-
Popes
őstag
válasz
freelanced #25652 üzenetére
Tapasztalatom szerint elég hardverfüggő hogy mennyire stabil, nagyon sokan használják problémamentesen de ha visszaolvasol van ellen példa is bőven.
Miután felrakod az majd akkor derül ki hogy nálad minden klappol-e.Tiszta telepítésre csak frissítés után van csak lehetőséged. Az azonnali frissítéshez használhatod a Media Creation Toolt.
Szerk Frissíted majd egy ugyan azt verziót (home vagy pro) tisztán telepíted kulcs megadás nélkül(hardver ID alapján lesz aktivált)
De egy kicsit visszaolvasol most is volt róla szó. -
King Unique
titán
válasz
freelanced #25652 üzenetére
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy még nem teljesen 100-as.
De most novemberben jön majd a ráncfelvarrás (TH2), amit mindenképpen érdemes megvárnod. -
válasz
freelanced #17805 üzenetére
Gondolom win7-tel érkezett, így megvan a frissítési alap. A tiszta telepítéshez két lépés kell:
1. Frissíted a rendszert
2. Újraparticionálod a lemezt és újrarakod a win10-etPl linkek a szükséges ISO-hoz, gyorsabb a download toolnál - és nem kell hozzá adminként belépni.
Arra figyelj, hogy csak egy ideig lehet a frissítéstől viszakozni (30 napig megvan a windows.old mappa, aztán nem tudom engedi-e a tisztán visszatett win7 újraaktiválását - én ezzel szívtam egy sort). illetve a win10 előszeretettel vágja tönkre a recovery partíciókat, ergo a win7-re visszaút rögös.
#17807: ja, gyanús, énis lepucolnám. Office 2013-at v egyéb nagyobb alkalmazást migráltál a régi rendszerből? Az is okozhatja a szemétdombot.
-
simon7012
aktív tag
válasz
freelanced #14407 üzenetére
Ha eltudsz viselni még pár furcsaságot akkor igen, mert úgy egyébként nincs gond vele...
-
válasz
freelanced #14407 üzenetére
AMD-s gépeken van főként kisebb-"nagyobb" probléma, egyébként megéri ismerkedni vele, kérdés mire használnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest