- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Többször belefutottam abba, hogy bizonyos pendrive-okról telepítve pont hasonló dolgokat művel.
Ezt általában megoldottam azzal, hogy a licenszképernyőnél kihúztam a pendrive-ot, (legalább is úgy rémlik, hogy ezután az ablak után keresi a meghajtókat), akkor már engedte módosítani/létrehozni a partíciókat és a telepítés is ment. Akkor dugtam vissza a pendrive-ot, amikor rinyált, hogy nem találja a telepítőfájlokat. -
King Unique
titán
A korábbi telepítés maradékát, vagyis a rendszerpartíciót és a 3 db kisebb partíciót értelemszerűen törölni kellene. Majd a szabad területen létrehozni az "Új" opcióra kattintva a szükséges partíciókat. Aztán pedig kijelölni a megfelelőt a rendszernek. De, ha nincsen külön adatpartíció a lemezen és azon fontos adatok, akkor célszerűbb az egészet gyalulni parancssorban a DiskPart segítségével. A screenshoton pedig nem úgy néz ki, mintha lenne külön adatpartíció.
A partíciók törlésének normál esetben grafikus felületen is simán működnie kellene. Ha nálad nem, illetve újbóli bebootolás és próbálkozás után sem, akkor tud partíciót törölni a DiskPart is. De használhatók a problémásabb particionálási műveletekhez W10-re épülő WinPE megoldások is, amelyekről pl. ezen hozzászólás végén volt szó. Sőt, akár külső particionáló programoknál is készíthető WinPE (példa). Szóval van más lehetőség is és nemcsak a Live Linux opció ilyen célra.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Filmvilág
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest