- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mr.nagy #136295 üzenetére
Telepíteni akartam a win11-et egy notira, kiírta, hogy nme felel meg. Win10 alól indítva simán felment.
....
Próbának tettem fel, nem rossz kinézetre, meg finomabb, mint a win10 (hangokra gondolok), de majd kivi leszek, hogy fog működni élesben hosszab távon, ha ki jön a végleges verzió. -
törölt tag
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
mr.nagy #26341 üzenetére
Nincs fent AVG.
Egyelőre arra jutottam, hogy ez egy hatalmas rejtély. Sok helyen lehet olvasni erről a hibáról, hogy az appok maguktól bezáródnak az indításnál, de igazi megoldást sehol nem találtam.
Sokan valamelyik béta build alatt futottak bele, de ezen a rendszeren inaktív az Insider program.
Nem akarom a gépet úgy visszaadni a tulajnak, hogy nem tudtam vele mit kezdeni. Egyetlen app sem tud elindulni, így például a Fényképek sem, így fotók megnyitása lehetetlen. Feltehetnék valamilyen alternatív képnézegetőt neki, de az nem megoldás, csak a probléma megkerülése.
Tényleg senkinek nincs ötlete?
-
törölt tag
Nekem is van Win8-as licencem, de ez nem számít most
időkorlátos az, hidd el. Az slmgr -xpr parancsra azt írja, hogy végleg aktiválva, de ez sem jelenti, hogy úgy fog maradni. A 7-nél és a 8-nál is időben lettek letiltva a tesztverziók, előtte 1 hónappal már üzeneteket dobtak, de mire ez lejár, addigra már bőven kint lesz szerintem a következő Preview.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest