Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
"Sokszor jól jön a tiszta telepítés, ha valamennyire is le van harcolva a rendszer"
Pont ezért kezdtem így: "full xar a rendszered?" - Mert akkor egyértelmű egy Tiszta install."vagy amúgy is szívesen újrapakolja tiszta beállításokkal, driverekkel és programokkal a rendszert az illető." - Aztán folytattam... sok szabadidő...stb...

De végülis mindenki maga dönti el. Jah, nem. Vkiknek a fórumok.

(#76529) csicso82 :
Igen, az már kiderült többször hogy mániás vagy.
(pluszegy mániás, tiszta install mániás, net Framework mániás, tisztánlátásellenes mániás...stb)(#76530) twofatcat :
"Vannak kis hülyeségek amit egy tiszta telepítés megoldhat" - Így van. Viszont ugyanúgy egy Update is megoldhatja... ahogy sokszor meg is szokta. Ha nem akkor legalább tudod biztosan mi a helyzet.
És jöhet a Tisztítótűz. (Na de aki nem is próbálja?!? Az nem is fogja tudni hogy mi működik és mi nem.)(#76531) Doky586 :
Nem, neked már így is jár a dicséret, és a nyalóka is.
Megint sikerült jót szólnod. Bravo. Kitűnő hasonlatok azzal szemben ha valaki úgy használ egy rendszert, ahogy kitalálták. A Frissítéssel Frissítve.
Ráadásul hibáktól mentesen, nem úgy mint sok sokattudó "tisztajúzer". 
ui: Sok júzerrel ellentétben én tapasztalatokból beszélek, nem az egymás szájába adott szövegekből. És igen, asszonynak pl. én is tiszta installt csináltam pl. ssd beszerzésekor (de az nem az én gépem, ugye ott nem mindig úgy történnek a dolgok ahogy "illik")
-
törölt tag
A Defendernél a valós idejű védelmet csak rövid időre lehet kikapcsolni, aztán magától visszateszi. Az időszaki vizsgálat automatikus, az értesítést ki lehet venni magát a vizsgálatot nem. Gondolom erre gondolt, amikor jön az értesítés "a Defender két alkalommal vizsgálta a gépet és nem talált veszélyt."
Frissítés vagy tiszta telepítés: nálam sem számít furcsának egyik módszer se. Vannak kis hülyeségek amit egy tiszta telepítés megoldhat, ha nem akkor legalább tudod biztosan mi a helyzet. Vagy aki szeret programokat kipróbálni tiszta lappal kezd. Aki kíváncsi MS milyen alapértelmezett "élményt" ad.

-
Geth
veterán
Use of Microsoft Copyrighted Content
For software downloads, unless expressly permitted in the accompanying License Terms or End-User License Agreement (EULA), Microsoft does not allow redistribution. You may link to the download page, but not directly to the download, from your product or website.Egészen más a helyzet, az MS és DMCA régi ismerősök

Ha a Softpediának nincs külön engedélye, akkor a direkt download letöltéssel igazából ők is megsértik.
Vagy van engedélyük, vagy az MS átsiklik felette, nem tudom. De hostolni szerintem nem véletlenül nem engedik. -
SP4C3
veterán
"Tehát az MCT verziószámából származtatható, hogy milyen Win verziót tölt le?" - Win10Upgrader-ből kiindulva igen...
"azt lehet tudni, hogy hova tölt le, és hogyan kell utána kitakarítani, ha ez szükséges?" %SystemDrive% gyökerébe. Tehát C:/ alatt létrehoz egy-kettő mappát, sajnos már nem emlékszek, hogy mi is a neve(i), de könnyen azonosítható(ak).
A harmadik kérdésre passz.
-
kezo0
addikt
A rendszer egyáltalán nem félhalott, a 1703 tökéletesen működik.

És képzeld, mindezt úgy, hogy Win 7 óta nem volt újrahúzva, hanem mindig csak rá lett frissítve: volt ezen Win 8, 8.1, majd a 10 összes buildje a 1703-ig bezárólag. Egyedül a 1709-re frissítésnél tört bele a bicska, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a 1803 sem fog már rá felmenni. Majd ha ott is problémázik, akkor fogok elgondolkodni egy tiszta telepítésen... De ez egy annyira belakott gép, hogy utána rengeteg ideig tartana újra felrakni alá mindent, és főleg újra testreszabni azokat a programokat – már csak azért is, mert sokuknál nincs opció a beállítások elmentésére (vagy csak én nem tudom a trükkjét). Szóval a tiszta telepítés csak a legvégső megoldás lesz. -
-
-
King Unique
titán
Ha a rendszernek csak a korábbi verziójáról van mentés, akkor van akinek valóban egyszerűbb lehet inkább újratelepíteni egyből az újat. Viszont itt megint ott van az, hogy akinek egy nagyon belakott rendszere van sok programmal és beállítással, akkor már nem feltétlen. Ez esetben akár még a build upgrade is előnyösebb lehet számára, mintsem mindent teljesen a 0-ról kezdeni. Mert ugye az előbbi lényege pont az, hogy minden beállítás, telepített program és személyes fájl megmarad, valamint normál esetben maga az upgrade is lefut gond nélkül. De egy ilyen mentés nyilván akkor is nagyon hasznos tud lenni, amikor valaki az új verzióról xy okok miatt esetleg vissza akar állni a régire és már törlődött a Windows.old mappa, vagy éppen nem fut le valami miatt a visszaállítási művelet.
-
TRob1
veterán
Dehogy egyszerűbb egy új install. Kerülöm míg lehet. Ez pár éve már sikeres is.
Napokig kell(ene) telepítgetnem és beállítanom utána mindent hogy olyan legyen amilyen volt. Egy update meg fél óra/óra. Még sosem volt saját friss installos win10-em (az elején sem), pedig kezdetektől használom. Jah, és soha nem volt gondom sem vele... (2 gépen is)
Asszonyén volt 1szer friss install, ennyi. De azóta az is csak update.Ráadásul mindig előbb feltettem a félévi updateket is mint ahogy hivatalosan megjelent/felajánlaná, mégsem volt eddig sosem gond.
Mondjuk úgy tűnik szeretek kockáztatni is annak ellenére hogy nem szeretnék friss installt, mert ennek ellenére én sosem készítek bizt. képfájlt. (kopp-kopp)

-
-
Pszicho
tag
Köszönöm a segítségetek.
Teljesen egytértek veled a Win 10 kérdésben.
Ha tényleg 2 éve van hátra, akkor nincs értelme az új hardvereimmel arra támaszkodni a jövőben.
Akkor a 10-et fogom választani, ez nem kérdés.Próbáljátok ki a Free Office programot.
A másodperc tört része alatt nyitja meg a programot és mindössze 20-30 maga ramot eszik és ugyanolyan szép a felülete, mint egy Microsoft csomagbelinek. -
Pszicho
tag
Próbáltam a Libre Office programot is, de az is 300 megát evett a memóriából.
Miért használjam ha van olyan, ami a tized részét eszi és még gyorsabb is?
Azért, mert valami új és sok erőforrást eszik, még nem biztos, hogy jó is.
Nyilván ez részben arról szól, hogy erősebb gépekre optimalizálják a programokat és játékokat is.
Nem hinném, hogy egy gatya szövegszerkesztőnek 1 giga ramot kéne ennie. Szerintem a legújabb Microsoft csomagok ennél a szintnél járhatnak.Ez már abszurd.
Egyébként pedig eddig én sem figyeltem ezeket, csak régi a konfigom és elkezdtem nézni a ram fogyasztást az utóbbi időben és rájöttem, hogy okosan is lehet gazdálkodni a rammal és nem a tömegeknek szánt erőforrás zabáló programokat fölrakni, hanem nézni ugyanolyan jó, kevés naftát igénylőeket. -
Pszicho
tag
Megmondom őszintén én programokból sem szeretem a legújabbat használni.
A régi Microsoft Word programom, mikor megnyitottam 400-500 megát evett a memóriából, pedig 2010-estől is régebbi volt.
Sikerült találnom egy olyan programot, ami 20-30 megát eszik csak és rendre ugyanazt tudja, minimális eltéréssel és még a felülete is nagyon hasonló, ráadásul alapból magyar nyelvű és van benne excel is.Free Office a neve.
De ugyanígy mindenből megvannak a memóriazabáló alkalmazások. Ezeket és a felesleges frissítéseket szeretném elkerülni.Elhiszem, hogy jobb a 10, nekem nincsen viszonyítási alapom.
Ha ennyire dícséred, kipróbálom és azt fogom fölrakni. -
Pszicho
tag
Köszönöm.
Egyébként nem szeretem a frissítéseket és hanyagolnám is őket.
Win 7 alatt is kilőttem minden ilyesmit.
Túl sok szeméttel pakolta tele a rendszerem és lelassult.
Csak a frissítések miatt nem raknék föl Win 10-et.
Miben más, mint a Win 7?
Például biztonsági rések terén, vagy rendszert érintő dolgokban? -
Cs1csó
titán
Szerintem is fölöslegesek már ezek az integrált telepítők windows 10-hez. Gyakorlatilag fél évente jön ki egy TISZTA telepítő + már a windows update is sokat fejlődött csomag optimalizálás stb. aminek az eredménye, hogy minimális az update mérete - legutóbb kb. 800MB volt - ez még gyengébb - 5Megabit - net esetén sem tétel.
Egy windows 7 esetén amihez csak SP1-et adtak ki még érdemes volt integráltat használni főleg mondjuk az SP1 megjelenése után 2-3 évvel: Kori (elavultak a telepítői) vagy Séf bácsi (ő már nem csinálja) félét a Fatebringer verziót én is hanyagolnám.
-
-
Cs1csó
titán
Ok, nincs gond, vissza is pörgettem a hozzászólásokat mert nem tudtam fejből, hogy ki is dobta be de nem az a lényeg és meg is lehet említeni de csak említés szinten az meg külön fölösleges, hogy melyik a jobb ez olyan mint a FIFA vs. PES, Coca vs. Pepsi, Barca vs. Real, . Számomra klasszikus eset: adott egy régi gép amin csak böngészés esetleg filmnézés lenne arra bőven elég egy linux, nem kell a windows a sok fityfenével.
-
"Vegyél egy normális gépet! Ne szórakozzunk már itt hulladékokkal... A 16/32 gigás SSD még viccnek is rossz."
Tényleg nem a kötözködés végett, de a gyárilag ekkora mmc belső memóriás, és gyárilag w10-zel szállított mini pc-k tulajdonosai ezt az ssd cserét hogyan oldják meg?
Habár.. BGA...
-
megema
őstag
Nem vagyok mimóza, csak az a halálom, ha kérdezek valamit és belekötnek, hogy miért így, meg miért úgy. Pláne ilyen stílusban. Csak. Nem kell a másikat hülyének nézni, biztos okkal akarja úgy.
A többinél már kicsúsztam a szerkesztési időből. Sajnos nincs alternatívája a HD Sentinelnek, még Windowson is csak részben. Az NLite/NTLite ismerős volt régebbről, felületesen már ránéztem korábban, de hatalmas mennyiségű helyfoglalást nem láttam. Majd még bogarászom benne.
Már csak próbaképp is érdekelt, hogy mennyire lehet összezsugorítani a rendszert. Lehet rakok bele egy HDD-t, de a rendszer attól még marad SSD-n.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#75418) csicso82: Ez egy Windowsos sajátosság, én is meg szoktam őszülni, ha frissítenem kell valakinek tiszta telepítés után/helyett. Saját célra évek óta csak VM-ként van Windowsom, így engem nem érint.
-
megema
őstag
Amit kitöröltél.
Írtam, hogy napi használtra nyilván kevés a 16/32 GB, de ez gondolom elkerülte a figyelmedet. Nem tudom, hogy miért kell beleszólni, ha nem tudsz a konkrét témához hozzászólni. Ha meg lehetne oldani Linuxszal, nyílván azt használnék. Pl. HD Sentinel miatt kell Win, aminek nincs teljes értékű alternatívája...
Kár bármit kérdezni, mert konkrét választ alig kapni, általában csak a kötözködés megy. Vagy ezt elkerülendő, kisregényt kell írni, hogy a motivációt megmagyarázzam...
-
megema
őstag
Te meg vegyél vissza egy kicsit, mert a személyeskedésnek is van határa! (Láttam a kitörölt szöveget is.)
Amire vettem a gépet, arra tökéletesen megfelel: havonta egyszer rádugni egy HDD-t tesztelésre, vagy bármilyen ilyen több órán át futó feladatra (RDP-n vezérelve), hogy ne a 25-ször ennyibe kerülő notebookon fusson, és kösse helyhez a gépet. Emellett legyen kicsi a mérete (nettop/thinclient kategória), és alacsony fogyasztása.
Ha kell, bele lehet vágni még egy HDD-t is, de feleslegesen nem fogok. Arra telepítve lassabb is lenne.
-
törölt tag
False positive bármelyik termékkel előfordulhat. Nem lesz tőle a Defender kevésbé értelmes.
https://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2018/03/avc_factsheet2018_02.pdf -
-
ro_bert17
őstag
Mi az elévült az én rendszeremen?

A firefox is írt két oldalt a problémára, de még nem olvastam végig. Közben megnéztem egy oldallal, amit nem írtam, hanem linkeltem. [kép]
Nem jelennek meg a képek, és a görgetés nekem lassú más alkalmazásokhoz képest.Teszek egy másik próbát inkább. (közben beugrott hogy a cégnél se voltam jóban a firefoxal)
-
Winner_hun
félisten
Minden lehetséges. Az első ajánlás működik, ha most leviszem bármelyik futó programra az egeret akkor nem lesz ott kis képben az ablak tartalma, ez az amire szükségem van, ne legyen ott semmi. Sajnos a windows indulása után még nem működik ez a ne lássam dolog, mintha lassan töltődnének be a beállítások, vagy nem tudom.
-
Winner_hun
félisten
Leszedtem, elindítottam, az ajánlott beállítási fülön alapértelmezettként be van pipálva a Disable thumbnails completely - windows indításnál vsizont mégiscsak megjelenik az előnézeti kép - tálcán 3 program van egymás mellett amiket egyből indítok a gép indulása után: winamp, firefox, thunderbird - az ikonok ebben a sorrendben vannak, viszont fordított sorrendben indítom. A winampot megvárom míg elindul, utána húzom az egeret és indítom a lejátszást, viszont itt mindig megjelenik az előnézeti kép és ez baromira zavar. Tudom, húzzam el indítás után egyből az egeret...
-
ro_bert17
őstag
Nos, egy kis helyzet jelentés a hibáimmal kapcsolatban, ha már rá szántam az időt.
Nem használok túl sok weboldalt. Az internet explorer halódása olyan oldalakra volt jellemző inkább, amelyek tele voltak b@szva reklámmal. Megnéztem edge-el, azokon valószínűleg a reklámblokkoló segített. Ezért feltettem az ie-re valami adblock plus nevezetűt, amitől majdnem jobb lett, de aztán még sem.
Megnéztem mi van az edge-ben. Egy adguard nevezetű. Ezzel most minden weboldal tökéletesen működik napok óta.Természetesen a ph-n kikapcsoltam
. A gond, hogy ez csak trial.
(#74953) M@no: nem szoktam cserélgetni a telefonom, ruhatáram, autóm, bringám, stb.Közben a 3G modul, wifi kártya f@szságaival is próbálkoztam. Először is kikapcsoltam az energiagazdálkodásnál hogy lekapcsolja a wwan modemet, így most már sokkal ritkábban kapcsol le az adapter.
Érdekes, hogy valahogy a wifi hálózatos jelenségnél sem mindig a 3G-s kártyát erőlteti.Szóval piszkálgatni kell (amivel továbbra sem értek egyet) és ezektől a már majdnem jó megoldásoktól nem lettem teljesen elégedett.

-
pc360
addikt
Most nézem, hogy a második képeden megint a márciusival szórakozik. Ha pár restart után sem akarja beadni, akkor érdemes az említett frissített telepítők közül választani. Nekem több gépen semmi gond nem volt a telepítésével.
Egyébként a telepített frissítések előzményeit kérdeztem, hogy ott mik jelennek meg, de igazából már irreleváns a fentieket tekintve.
-
-
Pécsi gyerek
addikt
17.3 at használtam,hibamentessen,17.9- el csak szívtam.Amúgy semmi nincs a gépen,nincs róla bankolás stb,szóval nekem csak egy stabil win 10 kellett volna.A frissités teljessen levolt tiltva,elmegy ez az op rendszer a csába,hogy még azt is felűlírja.
Szóval engem pont hogy nem érint semmi biztonsági sz@rság,és nagyfiú vagyok tudom hogy mitakarok,mi kell nekem köszi. 
-
mpo
veterán
Mindig lesz, akiket nem tudsz meggyőzni a frissítés szükségességéről.
(Engem nem kell, az előbb kerestettem, de az időeltolódás miatt még nincs.)
[Falra hányt borsó]#75114 Drag77
Ha még szoftvert fejlesztenék én is ezt csinálnám.
-
-
SRII
őstag
illesztőprogram frissitése gépröl ..és most eltünt az ismeretlen eszköz, de még mindig nincs net...
Leszedtem az összes drivert felraktam, de semmi...
Elképesztő.....mi az isten nyilva ez a szar....Én már semmit nem értek, 3x telepítettem ujra az intel internet szaságát, de semmi, felraktam a cd ről amit az msi adott, felraktam az uj drivert amit az msi weboldalról szedtem le, semmi, ujrainditottam minden müveletnél, err ismeretlen eszköz...telepítése gépről----és csak töltött, vártam 4 ...5 percet majd megfagyott minden, fájlkezelő program azonnali bezárása, kinomban kikapcsoltam a gépet és fejszét akartam behozni, erre bekapcsoltam és van net.....beszarok.. nem elég venni egy ki...tt gépet mér 7 órán át basz... vele...
köszi a segítséget...
-
ro_bert17
őstag
Hát amiket ide szokott írni:
Egyszer kiírt valamit, de nem figyeltem mit, és ki ikszeltem. Pedig valami fiókkal kapcsolatos üzenet volt, de már nem tudtam visszakeresni.
IE, használom is. Igazság szerint szeretném jól működővé tenni, mert sosem használtam más böngészőt eddig, nem szeretem a többit.
(#74935) mpo: és ez mit jelent?
-
mpo
veterán
Minden barátomnál ingyenesen lecseréltem a régebbi Windowst a régi gépeiken, mert egyszer adták ingyen, azért mert nem akarnak pénzt pazarolni a régire (fizetni fölöslegesen a programozókat, amiből már bevétel nem lesz).
A régebbi hardvereken nem fog működni hibátlanul a Windows 10, aki ezt nem veszi tudomásul, szidhatja a hardvergyártót a driver hiánya miatt, meg az MS-t is, de a helyzet nem fog megoldódni.
Olyan gépet raktam össze két éve, hogy minden eleme WHQL minősítésű legyen.
A fotók, filmek (Nikon programokkal), zenék és ami a Libreoffice-hez tartozik nem okoz gondot.
Még milyen dolgot kéne művelnem a géppel, hogy ne mondják azt, hogy nem használom.
Nem akarok 3D nyomtatást, Autocad-et és VR-t használni.
Olyan program sose lesz, ami mindenkinek tetszeni fog, a Picasát 2 percig bírtam és soha többet.
Lehet, hogy a következő Windows 10 nem fog tetszeni, de használni fogom, most is csak az indulás van rábízva, mindenre egyéb ingyenes programot használok.Egy barátom nem cserélte le, mert a szakértő azt mondta, hogy a Windows 10 minden adatot ellop.
Majd megveheti 30-40e Ft-ért , ha eljön a csere ideje.
Örökké még a Windows 7 se fog élni, erre a szavamat adom. -
mzso
veterán
Úgy látom te is csak arra válaszolsz ami nem mond ellent a téveszméidnek, úgyhogy nem is ragoznám nagyon...
"A desktop sokat javult az XP óta [..]"
Ez az explorer a fájlkezelő. Amit használni még így is olyan kényelmes mint baltával borotválkozni. Az automatikus illesztés még elmegy de az átméretezés (főleg ez) meg egy elég utálatos dolog. Egyike azon dolgoknak amit rögtön telepítés után deaktiválok("Ez szimplán nem igaz," - Legalább találtál valamit amire rosszul emlékeztem. De még így sem lehet mozgatni a start menüt meg az órát)
-
mzso
veterán
+(#74853) pc360
A 8 nem egy átmeneti rendszer, hanem egy olyan amit balfaszul dobtak piacra és most meg elásnak.
"Előbb próbáld ki, használd, és rájössz, hogy mennyire fölösleges volt a fórumot látatlanul telesírni."
Én próbáltam és sz@r volt. Most is az mert mindig alapvető backend problémákról olvasok. Ebbe a témába is elég volt belenézni 10 percre és máris olvastam egy súlyos és alapvető hibáról. (Mert miért is működne az EVR)
Ezért mert te bele vagy szerelmesedve más nem szeret szopni a sok szerencsétlen bug miatt."Majd akkor, ha tényleges problémád van, ami pedig jó eséllyel megoldható."
Megoldható egy frászt. De írtam is. Olvasni manapság nem menő csak ömlengeni.
"és van egy letisztult, egyszerű desktopod, ami sokkal jobban kézre esik (legalábbis nekem), mint a 8. A Win 7 meg egyenesen az őskor utána. A Start menü tartalma is szépen beállítható."
Ez vicc kategória. A desktop nemjavult semmit az XP óta, csak romlott. Beletrógerkedték a szerencsétlen rögzítés funkciót a hasznos gyorsindítást meg elrejtették. Kivették a start menüt, majd visszatették egy átbarmoltabb verzióban. De mindegy is. (Úgyis a Classic Start Menu-t érdemes használni)
Maga az asztal ugyanolyan gány és használhatatlan mint mindig is volt. Az ikonok (vagy gadgetek) összevissza átrendeződnek képernyőfelbontás változás, vagy forgatás hatására. Gyakorlatilag csak háttérkép megjelenítésére jó.
A tálca is ugyanolyan gagyi mint mindig. Nem lehet szabadon átrendezni az elemeket. Ha baloldalra rakod akkor alul lesz a start menü és felül az óra, ha jobbra akkor meg fordítva, mert csak.
Stb...Mondjuk a problémákkal kapcsolatban amik iránt érdeklődtem senki nem kommentelt még...
-
Foose
addikt
Mivel nem láttam a gépét,nem tudom.... De annyit tudok hogy 64 bites,és kb 3 éve volt újratelepítve. Neki kifejezetten ez a szerkesztő kell,állítása szerint jó program. (sokat foglalkozik videószerkesztéssel,plusz profi fotós) A Filmora nevű progiról van szó... Jó a viszonyunk,4 évig az ország másik végén dolgoztam,nem is találkoztam vele azóta,barátok maradtunk. Kaptam tőle egy screenshotot a jelenségről,szóval hihető a hiba.(én tegnap letöltöttem,és telepítettem a gépemre,nálam hiba nélkül indul)
-
Geth
veterán
Az ideális ugyancsak szubjektív. Én például azt tekintem ideálisnak munkavállaló szempontjából, ha azt a platformot használják az emberek munka közben (persze ha ez megoldható), amin a leghatékonyabbak, legkényelmesebb nekik.
Másfelől nem rossz dolog, ha több platformon is tudsz dolgozni, sok embernek igazából mindegy mi van az IDE alatt
Nem kizáró ok nálam sem, de pluszpont ha például a munkaeszköz választható, nem az van, hogy ezzel a géppel, ezzel a rendszerrel, ezzel a szoftverrel kell dolgoznod és pont.
Munkaadók szempontjából nyilván jó a homogén, menedzselhető géppark.
Szóval árnyaltabb a kép, van aki by choice nem Linuxon fejleszt, én nem formálok negatív képet róluk.(#74581) k.feri80:
Azt hittem erre:
A keyloggertől a lock screenen kell kevésbé félni.Ezt írtad:
óóó dehogynem, lassan mindentől, mert minden tele van hibákkal, ha más nem akkor egy adott szolgáltatás felelőtlensége miatt tud az ember fia szívni.Ezért kérdeztem, hogy Te tudsz-e ilyenről?
Én csak azt tudom, hogy inaktív desktopról nem triviális inputot captureolni. Ami eszembe jut módszer, ahhoz mind admin szintű hozzáférés kell, de az meg azt feltételezi, hogy a gép már megvan, csak a konkrét jelszó a kérdés... -
Geth
veterán
De tök mindegy, programozni úgyis Linuxon fog minden értelmes ember, és a normális cégeknél is azon folyik az irodai munka.
Az első fele blődség, a második fele meg szubjektív, mit tekintesz normálisnak

Na mindegy biztos tapasztalt fejlesztő vagy és sok helyen megfordultál, én egy kicsit túlzónak tartom ezeket a kijelentéseket. -
quailstorm
félisten
Minden biztonsági és kumulatív frissítés felkerül legkésőbb 48 órával a kiadás után, csak buildet nem szoktam frissíteni csak akkor, ha oda tudok figyelni, fel tudok készülni. Ami helycsinálást és régi appok eltávolítását takar, meg nyugodt körülményeket ha véletlen balul sülne el.
Sokadjára írom le.
Senkit nem veszélyeztetek, továbbá nem is ajánlottam senkinek, másoknak telepített gépeken se állítom be ilyenre. Munkatársakat is győzködöm, meg mindenkit, aki megrögzött tiltó, hogy a vírusirtója nem ér semmit, ha lukas a rendszere.
Ennél többet nem tudok tenni, de már bánom, hogy szóltam, pedig én csak annyit akartam tényleg, hogy akinek valamiért (hardverelem, legacy szoftver), 1607 van vagy 1703, az ne tegye fel a KB4023814-t, ami 2018.03.02-án jött, mert nem nagyon lesz visszaút.
Meg jeleztem, hogy nagyon csúnyának tartom ezt a módszert az MS részéről, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Parfüm topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(pluszegy mániás, tiszta install mániás, net Framework mániás, tisztánlátásellenes mániás...stb)
És jöhet a Tisztítótűz. (Na de aki nem is próbálja?!? Az nem is fogja tudni hogy mi működik és mi nem.)
Ráadásul hibáktól mentesen, nem úgy mint sok sokattudó "tisztajúzer".

De teszek vele egy próbát. 
. A gond, hogy ez csak trial.