- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#86564352 #58500 üzenetére
Megnyomom az eltávolítás gombot?
Ha esetleg nem tudod lefuttatni a setupot mert nincs VR eszközöd és fenemód zavar hogy
soha nem is leszott van egy valami, akkor a kicsi buksid használod és regedittel azt mondod neki hogy mar lefutott a setup.Firstrun kulcsot 0->1 - DONE
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Holographic
Nincs gond a night light-tal - nem használom mert felesleges, egyébként működik
Nincs gond az Edge-dzsel - nem használom mert felesleges, van jobb. Cáfolj meg, milyen kihagyhatatlan funkcioja van.
Nincs gond a start menüvel - ha valaki idiota es kinozni akarja magat egy touch start menuvel, csinalja, aki könnyen hasznalhato desktop start menut akar (mukodo keresovel, mindennel) azoknak a Classic shell az okos választás.Egyéb kérdés?
-
TRob1
veterán
válasz
#86564352 #58496 üzenetére
Írd meg ki voltál ezelőtt, oszt csók.
Viccet félretéve: ami ment 1511-ben driver, az elvileg itt is megy. Vissza kell cserélni arra. Vagy kukázni másikat, amivel megy. (Lejebb írtam neked driverügyileg, de lehet nem olvastad. Mindegy. Driver hiba nem MS vagy Win hiba, csak annyiban, hogy azt "erőlteti" sokszor, ami nem felel meg. De nem ő írja.
De szerencsére cserélhető egy megfelelőre, és általában megoldja az emberek gondját. Aki annyit foglalkozik vele hogy mindent tiltson meg eltávolítson, annak meg nem okozhat 1-1 drivercsere gondot)
Nálam megfelelően működik mind asztalin, mind laposon az éjszakai fény. (Komolyan - habár én altatom a gépeket, nem kikapcsolom.Lehet ez a gond?)
Mixed Reality Portal (mindig felhozod) - Ez tudtommal egyelőre fejlesztési célokkal van benne. Ha jól tudom, még nem is lehet kapni a Mixed Reality sisakot. Vagy neked már megvan a 4 mag és a dx12-es kártya mellett - teljesítve az alapfeltételeket -, mégsem megy?Akk. mindenképp jelezd MS felé.
Defender ikon, mint írtad/írták is, kikapcsolható. (Borzasztóan zavaró - huhh). Vagy utána is "beragad"?
Edge még sosem akadt ki nálam, lehet ez szerencse, ezt nem tudom (pedig alapértelmezetten azt használom mindkét gépen)
Lehet hogy valami oka van annak hogy valami app eltávolítható, valami meg max megerőszakolható? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#86564352 #58496 üzenetére
pH! szabályzat - nem lehet reget törölni.
Amugy ja. Mixed reality szép de igazabol szerintem neked sincs VR cuccod hozzá, night lighttal nincs baj és be sincs kapcsolva mert minek (tudom mire jo, de nem zavar hogy a kekfeny nincs kiszurve es nehezen alszom el a gép elött), szoftvereket/drivereket hozza fogjak igazitani (Radeon sw most jott ki pl ezzel, de e nelkul is mukodott az elozo) akinek meg kritikus van ne frissitsen addig amig nem tortenik meg, defender ikon elfér mivel nem azt jelzi hogy megy a defender hanem az "Ajánlott műveleteket" nyitja meg, Edge-t nem hasznalok mert elerheto normalis bongeszo szerencsére, barmelyik appot le tudom szedni es egyebkent sem hasznalom a csudálatos gyári start menut (Classic shell rulez, mindenki kiprobalhatna)
Szóval ennyi.
VGYke: ott a hiba a konzolon. Secpol miatt le van tiltva. Majd egyszer megírják rendesen. Addig normalis bongeszo hasznalata megengedett.
-
westlake
félisten
válasz
#86564352 #58481 üzenetére
Hiába tiltjátok le, semmi hatással nincs se az ikonra, se a Defender működésére. A Defender-t le lehet állítani, de csak ideiglenesen. Egy idő után saját magától bekapcsol. Újraindításnál viszont azonnal. Csak úgy lehet kikapcsolni, ha felkerül a gépre egy másik védelmi szoftver. Az ikon akkor is ott marad a tálcán.
-
-
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
#86564352 #58256 üzenetére
"ha ilyen fontos a multimédia neked, akkor miért pont N-es rendszert használsz. "
1 Irreleváns
2..Az mtp fontos androidos készülékekhez ami meg csak akkor működik gond nélkül a ha a media player fof telepítve van szóval nem a multimedia azt megoldom-Ha neked a media player a multimedia no comment -
" Mi fontos van a Creators Update-ben amiért siettél a felrakásával. Nem okoskodás, csak kérdem"
Biztos,hogy nem fogok magyarázkodni felesleges irrelevancia ismét....Kösz a linket .Ha értelmezted volna a hszem írtam,hogy minden verziót megprobáltam és nincs MP...
Ez meg :A frissítés nem érvényes az ön gépére. -
válasz
#86564352 #58159 üzenetére
Ezt sajnos én is meg tudom erősíteni, hogy a hangrendszerek tekintetében piszokul belenyúlt az új Win, és nem épp szerencsésen. Nálam konkrétan a TEAC UD-301-es külső, USB-s DAC-omból csinált majdnem porfogót, esetleg levélnehezéket
, mert egész egyszerűen a TEAC gyári ASIO driverével használhatatlan a cucc. Azóta az MS által automatikusan felrakott USB-s driverrel működik csak, így meg a TEAC saját zenelejátszó programját, a TEAC HR Audio Playert nem tudom használni, mert az meg kizárólag a saját ASIO driverükre van kihegyezve. Ráadásul hangminőség szempontjából is jobb, ha a lejátszó saját driverével üzemel, és nem az MS által gányoltal.
A Foobar2000-el is vannak gondok, mert egy-két beállítás, ami korábban működött most nem. Pl. mivel ugye nem működik az ASIO driver, így csak Wasapi módban használhatom, vagy a Foobar kinézetét egyáltalán nem lehet állítani, csak az alap van, de nem működik a lejátszó sáv se, ahol látni lehetett, hogy az adott zeneszám lejátszása épp hol tart, mennyi idő van még hátra. A Foobart is már vagy ötször újratelepítettem az elmúlt 3-4 napban, mondom hátha, de nem jött össze a dolog. -
-
válasz
#86564352 #58114 üzenetére
Jöhet a keksz, de csak csokis!
Basszus én kérek ünnepélyesen Tőled, és a topictársaktól elnézést, ha valakinek ENNYI humorérzéke sincs, akkor szánom-bánom minden bűnöm, bocsánat!!!!!
Múltkor engem lamocskosállatozott egy kedves fórumtárs, azonnal levettem,
rögtön beugrott a Reszkessetek betörők, meg is néztem, és nem kekszet akartam neki dobálni.Amúgy otthon Milleniumot használok, a másod tartalék op.rendszerem W98.
Nem teszek smileyt, úgyse esik le...A "tapasztalat megosztása" kifejezés számomra nem azt jelenti, AHOGY Te leírtad az észrevételeidet.
Befejeztem, mégegyszer elnézést.
-
válasz
#86564352 #58104 üzenetére
Kedves twofatcat, jöjjön dőljön le ide... Kényelmes a kanapé? Lazítson és beszélje ki magából azt a csúnya windows updatet. Utána higyje el könnyebb lesz
Idézném magam egy korábbi hsz-ból,
"Morfondir
A topik kb. 80%-a a frissitesekrol szol, ennek a kb. szinten 80%-a arrol, hogy az updatek szarok, szetcseszik a jo rendszert etc.
Ennek ellenere mindenki ugy varja a frissiteseket mint szaharai szomjazo a szentkiralyi lajtoskocsit."Tartom..
És marad amivel vettem a gépet egyelőre az AU. Majd kicsit később talán.
-
edari
őstag
válasz
#86564352 #58104 üzenetére
Nekem laptopon (8460p) szerintem jobb a creators, mint az előző build. Eddig ha lezártam a gépet ctr+l-el, akkor elkezdte maxon pörgetni a procit. Most csönd van. Úgy összességében kevesebb hardvert eszik. Edge nálam jó.
Gaming mode-ot nem tudom milyen, laposon nem játszok, asztalin meg eszembe sincs használni, mivel nincs rá szükség.
Nem tiszta telepítés volt, hanem update.
-
lck
senior tag
válasz
#86564352 #57996 üzenetére
Eltávolíthatatlan Store appokhoz:
Bulk Crap Uninstaller-rel eltávolíthatók. -
Pala
veterán
válasz
#86564352 #57996 üzenetére
Nekem az a gondom, hogy a Start menubol nem mukodik a kereses, csak a gyari appokat talalja meg, amiket en telepitettem, azol kozul semmit. Mar a fel internetet atturtam a megoldasert, de semmi... egyik javasolt megoldas sem mukodik. Egyszeruen nem megy. Es mindez clean install utan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest