Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ezt sajnos én is meg tudom erősíteni, hogy a hangrendszerek tekintetében piszokul belenyúlt az új Win, és nem épp szerencsésen. Nálam konkrétan a TEAC UD-301-es külső, USB-s DAC-omból csinált majdnem porfogót, esetleg levélnehezéket
, mert egész egyszerűen a TEAC gyári ASIO driverével használhatatlan a cucc. Azóta az MS által automatikusan felrakott USB-s driverrel működik csak, így meg a TEAC saját zenelejátszó programját, a TEAC HR Audio Playert nem tudom használni, mert az meg kizárólag a saját ASIO driverükre van kihegyezve. Ráadásul hangminőség szempontjából is jobb, ha a lejátszó saját driverével üzemel, és nem az MS által gányoltal.
A Foobar2000-el is vannak gondok, mert egy-két beállítás, ami korábban működött most nem. Pl. mivel ugye nem működik az ASIO driver, így csak Wasapi módban használhatom, vagy a Foobar kinézetét egyáltalán nem lehet állítani, csak az alap van, de nem működik a lejátszó sáv se, ahol látni lehetett, hogy az adott zeneszám lejátszása épp hol tart, mennyi idő van még hátra. A Foobart is már vagy ötször újratelepítettem az elmúlt 3-4 napban, mondom hátha, de nem jött össze a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Napelem
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mert egész egyszerűen a TEAC gyári ASIO driverével használhatatlan a cucc. Azóta az MS által automatikusan felrakott USB-s driverrel működik csak, így meg a TEAC saját zenelejátszó programját, a TEAC HR Audio Playert nem tudom használni, mert az meg kizárólag a saját ASIO driverükre van kihegyezve. Ráadásul hangminőség szempontjából is jobb, ha a lejátszó saját driverével üzemel, és nem az MS által gányoltal.