- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raidx
őstag
válasz
Gyurinho92 #70809 üzenetére
Egyszer már teszteltem egyesével, igaz 1 passt vártam, de addig nem volt hiba.
Az akkor volt. De az is lehet, hogy a modulok nem tudnak együttműködni.
-
Gyurinho92
tag
válasz
Gyurinho92 #70842 üzenetére
-
Geth
veterán
válasz
Gyurinho92 #70809 üzenetére
Azért ír driver faultot, mert lehet, hogy az egyébként jól működő driver futott rá a hibás memóriaterületre.
Ne csak egyesével teszteld, hanem egybe, úgy ahogy egyébként használnád a gépet, hiszen most se csak 1 stickkel dobta a hibákat
Sajnos van olyan, hogy külön-külön jók, de egybe nem, vagy a sorrendjüket cserélni kell, főleg, ha különböző gyártó/méretűek a stickek.Az 1 pass még lehet kevés, több memtest progi is (alapbeállításon) az első pass-t "lecsalja", nem minden tesztet ereszt rá, ezért időben rövidebb lehet az 1. pass.
-
Geth
veterán
válasz
Gyurinho92 #70805 üzenetére
Hát 3 különböző process halt el, memory corruptionnel.
Én MemTest86-tal kezdenék (2-3 pass 0 hibának kell lennie).
Ha az EFI/BIOS-ban nincs túlhúzva/túlfeszelve semmi, és a beállítások is jók, és a memtest se dobott hibát, akkor kezd érdekes lenni
De ha dob hibát a memtest, és minden alapbeállításon van, akkor a memória a hibás. Ilyenkor lehet több RAM stick esetén cserélni, egyesével, stb. -
Geth
veterán
válasz
Gyurinho92 #70802 üzenetére
Töltsd fel őket ide.
Majd a kapott eredményeket, ha nem sikerül értelmezni, töltsd fel valahova, és azt oszd meg.
Ne mi dolgozzunk már helyetted -
MK VII
veterán
válasz
Gyurinho92 #61809 üzenetére
Szia.
Nekem nincs ilyen gondom. -
TRob1
veterán
válasz
Gyurinho92 #58485 üzenetére
Asszem lassan aktuálissá válik neked egy ssd beszerzés, ha ilyeneket észreveszel/figyelsz.
(#58488) twofatcat :
Szerintem driver hiba max annyiból MS sara, hogy erőlteti azt is ami nem müxik megfelelően minden gépen... meg hogy visszaállítja a szerinte "újabbra/jobbra" azt ami működik, így elbaxva a rendszert.
Nálam pl. egy hp8440p-n nem megy a win által erőltetett driverrel az ujjlenyomatolvasó. Egy Lenovo-tól származó drivert kell feltenni, hogy oké legyen. Ebben csak annyi az MS sara, hogy visszateszi nagy frissítésnél az elvileg hozzá valót. Az viszont már a HP és/vagy Synaptics hibája, hogy nem képesek összehozni egy működő drivert, amit erőltethet nyugodtan a win. Szerintem.
Egy kicsit csiszolnának ezen a drivercserén/erőszakon/kezelésen, máris nem őket kellene szidni hanem a köcsög gyártókat, hisz azok írják a drivereket. (Persze ettől függetlenül a többség ugyanúgy az MS-t/wint szidná)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged