- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én asszem megvárok még legalább 3-4 ilyet, mielőtt újra felteszem a 10-et az atomstabil 8.1 helyett. 10-nél még az Asztalról jobb egérgombbal bejövő menü is ingadozó sebességgel jön be. Valamikor azonnal, ahogy kell, de kb. minden második alkalommal 2-3 másodpercet várni kell rá, tökmindegy, hányszor csináltam előtte. A boot idő is +-5 másodperc ugyanazon beállítások mellett.
-
törölt tag
Mindenesetre most kis pihenő után rendbe jött az élő csempe problémám. Fene se érti. Ellenben az asztal villogása nyitott start menünél továbbra is fennáll. Ez persze nem olyan hiba, hogy emiatt visszategyem a 8.1-et. Egyszer már visszatettem a 8.1-et még az elején néhány nap használat után, visszatettem a 10-et, de igazából nagyobb ütemű javulást vártam, jelenleg majdhogynem ugyanott tart a dolog, mint amikor kijött.
-
-
Nagyon új még a rendszer, tele van hibákkal és nyomják a javításokat, ahogy a csövön kifér. Ráadásul az első pár javításba újabb hibák kerültek
.
Közvetlen linkek:
Hogy ezekután mi értelme bármelyiket is kumulatív frissítésnek hívni, nem tudom
. Normális esetben egy kumulatív frissítés EGYETLEN DARABBÓL ÁLL (ld Acrobat pro frissítései), és nem kell 10+ fájlt levadásznod, utánajárni mi mit ír felül, stb, ha integrált telepítőt szeretnél csinálni...
-
Kivéve amikor valami olyat használsz ami használja is a közel teljes memóriát... mert akkor szép memória elfogyott üziket dobál és crashel...
És ez tény... nem egy játékos topikban volt ez már probléma.Pl BF4 is hajlamos elhasalni hamar ha nincs page file.
De ez nagyon off meg ne menjünk bele... igen van amikor megy nélküle is.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Működik a rendszer rendesen nálad? Böngészés, YouTube lejátszás huzamosabb ideig stb. Nálam továbbra is fennáll az eddigi hiba, hogy ledob netről egy idő után (yt lejátszánál viszonylag elég hamar), és állítólag ez UPC miatt lehet.
Emiatt nem akarom a fő rendszeremet még lefrissíteni, pedig jó lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest