Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
üzenetére
14 comment, micsoda bug
Felveszem ha szeretnéd hogy nálam egyáltalán nem akad.Azt gondoltam a dark mode-ot a desktop egészére érted, nem az explorer-re.
De jogos.Attól hogy külön process-t kap a start menu attól még UWP marad.
Milyen funkcionalitást vársz még egy Calculatortól vagy egy Paint3D-től? Miért baj, hogy könnyebb használni a snip toolt mint a régit?Ki állította, hogy egy csapat dolgozik rajta? Senki, de tegyük fel hogy pont nem ismered hogy milyen a fejlesztési modell az MS-nél. A feature-öknek külön csapata van. Még a shell-t is egy külön csapat reszeli, de hidd el, piszlicsáré dolgok hátrakerülnek (nem sötét a font window uramisten!). Security over performance elvet követnek, de ezt már mintha említettem volna.
Nademindegy, kicsit máshogy állunk ezekhez a kérdésekhez, te szeretsz hőzöngeni apróságokon, én jelentem a feedback-en ha nagyon zavar és elengedem. Ha itt rinyálsz azt biztos nem veszik észre

Szerk:
A context menüre minden egyes verziónál rinyál valaki, keress csak rá 1507-ben is szenvedett tőle pár ember, 1607-en is. Szerintem ne reddit-ből indulj ki, mert nem kapsz valós képet a "bugjaid"-ról.@junior11: Szerintem edge-nél erőteljesen a motorváltással vannak elfoglalva

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Szerviz topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Felveszem ha szeretnéd hogy nálam egyáltalán nem akad.