Hirdetés
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
KubanitoS #83253 üzenetére
+ a pro-ban
- bitlocker-rel védett meghajtó készítése (kezelni home rendszer is tudja és léteznek ingyenes adattitkosító porgramok is)
- a windows defender jobb testreszabhatósága (ha külső védelmet (Kaspersky, ESET, Avast , BD stb.) használsz akkor ez sem annyira lényeges
- frissítések halasztása - ez is lehetséges külső programmal pl. O&O ShutUp10-el sőt ezzel külön tudod a build upgradeket (funkciófrissítés) és a sima biztonsági frissítéseket is kezelni)
Van még számos dolog itt a link lejjebb amit végigpörgetve tájékozódhatsz. Anno 2015-ben én tudatosan választottam a HOME verziót mivel tudtam volna win 7 pro-ról is frissíteni de végül az otthoni verzióról frissítettem a gépem.Itt amúgy a hivatalos:[link]
Amúgy pont azért, HOME mert otthoni használatra BŐVEN megfelelő.
EZ az az oprendszer amit érdemes RETAIL verzióban megvenni mivel elméletileg ez "örök" liszensz nyílván semmi sem tart örökké de ha nem a korábbi 3-5 évig használod a vásárolt licencel a gépeiden hanem akár 10-15 évig már megérte bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Magisk
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest