- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
KubanitoS #83253 üzenetére
+ a pro-ban
- bitlocker-rel védett meghajtó készítése (kezelni home rendszer is tudja és léteznek ingyenes adattitkosító porgramok is)
- a windows defender jobb testreszabhatósága (ha külső védelmet (Kaspersky, ESET, Avast , BD stb.) használsz akkor ez sem annyira lényeges
- frissítések halasztása - ez is lehetséges külső programmal pl. O&O ShutUp10-el sőt ezzel külön tudod a build upgradeket (funkciófrissítés) és a sima biztonsági frissítéseket is kezelni)
Van még számos dolog itt a link lejjebb amit végigpörgetve tájékozódhatsz. Anno 2015-ben én tudatosan választottam a HOME verziót mivel tudtam volna win 7 pro-ról is frissíteni de végül az otthoni verzióról frissítettem a gépem.Itt amúgy a hivatalos:[link]
Amúgy pont azért, HOME mert otthoni használatra BŐVEN megfelelő.
EZ az az oprendszer amit érdemes RETAIL verzióban megvenni mivel elméletileg ez "örök" liszensz nyílván semmi sem tart örökké de ha nem a korábbi 3-5 évig használod a vásárolt licencel a gépeiden hanem akár 10-15 évig már megérte bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- LEGO klub
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- TV-nézés digitális műholdvevővel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged