Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
üzenetére
Pont egy-két nappal a 1709 érkezése előtt csináltam egy teljes mentést a gépemről (mindenről - általában 2-3 hetente megteszem), szóval már ezen is törtem a fejem.
A tükörállítgatásról: tudom, ez sem mindenkinek lényeges, de pl. ahogy írtam, egy kamionban elengedhetetlen, pláne, ha olyan munkát végzel vele, ahol lényegében milliméter pontosan kell tolatnod a leglehetetlenebb helyekre (én ilyet végeztem). A másik érdekes helyzet (bár ez sem érint mindenkit - de akit igen, azt akár személyautóban is), ha Európából átmész Angliába - vagy fordítva. Az tuti, hogy bal- vagy jobbkormányos az autó, de azonnal állítani fogod a tükröket!
Mivel korábban autók tesztelésével foglalkoztam, mindig a legújabb, legvagányabb autókat próbálhattam ki. Ártól, értéktől függetlenül, és volt egy-két márkában néhány elsőre idétlennek és bohóckodásnak tartott "extra", amit később, az autó visszaadása után már olyan szinten megszoktam, hogy szó szerint hiányoltam. Szerintem semmi baj azzal, hogy az igényekhez olyasmiket fejlesztenek, amik nem feltétlenül mindenkinek fontosak. De ha egy elektromos tükör folyamatosan a motor leállását okozza, akkor nem az elektromos tükör kitalálóját kel szidni, hanem azt, aki szarul csinálta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest