Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kezünkben a Huawei Pura X
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
tordaitibi #156450 üzenetére
Az EDS-t nem próbáltam, de tartottam tőle, hogy ez lesz a tapasztalat... Amúgy androidos total commanderrel is próbáltad? Nekem azzal, be pl bemountolok egy pendrájvot nagyon egyszerű bármit áttenni rá. A TCM az egy alfa és omega.
Sajnos már nekem is sikerült leformáznom így egy Truecryptes külső vinyót...
Aztán, mivel elsőre nem értettem mi történt - .mivel egy új pendriveot akartam formázni, de a hdd is bedugva marad - ráírtam egy szót egy txt fájlban, ami állítólag megváltoztatta a partíciós táblát, így már a re-format se segít...Szóval rajta vannak az adatok, de még előttem is titkosak..
@#156449Doky586
Akkor marad egy Bitlocker + egy kisebb konténer. Erre remélem van guglis megolás, tutorial. De a formázás ellen értelemszerűen akkor ez sem védi meg.A bitlockert nyitja az Android?
@#156449Doky586
Ezzel most ugye nem azt akarod mondani, hogy csak ezen a külső SSD-n vannak meg ezek a fájlok?
Hát, ha azt akartam volna mondani, akkor adattárolást írtam volna. De kimondottan adathordozásra kell. (Adattárolásra WD Blue --> WD Gold --> M-Disk az erősor, erre van megoldás).
Hát igen, egy kutya katonai szintű adatmegesmmisítésre képes.Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG OLED Televíziók -30%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest