- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
tonyqa23 #154569 üzenetére
A nettime nagyon szépen működik. Egyébként az a 2015-re mutató hibaüzenet az ilyen gyári fals duma, az a Win10 megjelenése vagy a release megjelenésének dátuma és onnan számol. Nálam legutóbb 2019 novemberében tudott leszinkronizálni időt. Azóta elvágták ezt a szálat is.
Nagy sz@r ez az Invitel, régen is az volt, meg most is az. Olcsó, aztán ezzel elmondtam minden jót róla. Nálunk régen atomstabil volt, most már ez se mondható el. Szépen mennek tönkre az oszlopon lévő osztók, illetve hát egy forintot se tesznek bele, csak a kötelezőket, így abszolút el van öregedve a hálózat. Szüleim utcájába rengeteg probléma volt/van vele. Nálam jobb a helyzet, de ez nem változtat azon a tényen hogy 8-9 éve 100Mbit-es internetcsomagunk van, és nincs nagyobb internet csomaguk itt. Tudom, sokan örülnének ennek, én ennyi idő után már eléggé unom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BestBuy ruhás topik
- Linux haladóknak
- Háztartási gépek
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Béta iOS-t használók topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged