Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali, boldog Nyulat!
Lehet, hogy nem win10 a problémám gyökere, de hátha kaphatok itt segítséget.
Arról van szó, hogy van egy t-online-os email címem, amit a win10 Mail progijában szoktam használni, fogadni és küldözgetni. Mivel telefonon is szeretem látni, ha jön valami levél, próbálkoztam több app-al is, de több ok miatt végül úgy döntöttem, a gmail fiókomhoz adom hozzá újabb fiókként a t-online-osat is. Ez most telefonon tökéletesen működik, de a gépen a Mail progiban már nem ilyen jó a helyzet. Teljesen random módon vannak levelek, amiket csak a telefon mutat meg, a gépen hiába nyitom meg a Mail-t, ezek a bizonyos levelek ott egyáltalán nem látszanak, hiába frissítek rá ezerszer. Ja, természetesen a telefonon nem törlöm egyiket sem. És ugye van, amikre válaszolni is kellene, a telefonon viszont kicsit macerásabb ez, főleg, ha valamit csatolni is kellene.
Szerintetek a gmail sara ez, hogy bizonyos leveleket úgymond kisajátít magának, és más progival nem láthatók?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest