- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Üdv Urak! Pár napja találkoztam egy érdekes dologgal! Otthagytam pár percre a gépet és mikor visszamentem hallhatóan nyúzva volt a processzor minden mag 52c° és fölötte volt!(i5 10400f)
Először a hűtésre gyanakodtam de megnéztem a feladatkezelőt és láss "coddát" egy rendszer használta a processzort 100%-on. Ez a svchost.exe DE! ami fontos ezen kívül semmi leírást nem lehet kideríteni róla. Nem volt az adott időben semmi frissítés! Ezt azóta is csinálja ha ott hagyom a gépet. Nincs frissítés, nincs víruskeresés, nem használja semmilyen program a gépet az OS-en kívül. Ez kb úgy néz ki mint ha a SETI lenne feltelepítve és amikor én nem használom akkor az berregteti! Lehet az MS is ezzel a módszerrel egészíti ki a saját mesterséges intelligencia számításait? Vagy esetleg bányászatra használja a saját rendszerét? Nos ha így van ennek nagyon nem örülök!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest