- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Hóót egyszerű..4db szám.
A bill kiosztást már néztem. Magyaron van amikor a kódot ütöm be. Próbáltam más kiosztáson is, de sehogy sem fogadja el. Egyébként magyaron van alapból, és azt is adja ott be alapértelmezettként. Nem a hálózattal van gondja szerintem. Mert akkor a rendszer visszatöltéshez miért nem fogadja el?
-
zack
nagyúr
De van hálózat. Direkt úgy is indítottam, hogy "csökkentett mód hálózattal". De nem csak csökkentett módba nem enged be, hanem a rendszer visszaállítás is kéri ezt a jelszót. Lényegében a Win8 hibaelhárító menüjében semmit sem tudok csinálni, mert sehol nem fogadja el a jelszót, amit normál alapértelmezettként Win belépésnél meg igen.
-
pete_21
addikt
(#55243) hcl és (#55244) King Unique: Köszi a válaszokat! Nem laptopom van, hanem asztali. Energiagazdálkodásnál leállítás van beállítva. A fast startup is be van kapcsolva, ez okozhatja a gondot? Bár ahogy olvasom, zoltan6-nak pont a kikapcsolása okozott ugyanilyet.
hcl: Nem emlékszem, hogy ilyenkor panaszkodna, hogy a programokat nem tudja bezárni, de igazából nem is nagyon figyeltem erre. Én nem vártam sokáig, pár percet, se egérre, se billentyűzetre nem jött vissza a Windows. Neked ilyenkor mindig visszajön? Fekete képernyő után? Mert ha igen, akkor lehet, hogy más az én esetem.
-
Imi1981
veterán
Háromszáz valamennyi nem emlékszem pontosan ,de a többi tuti 800 mhz-es.A biosban csak így(hogy 2 gb 800mhz ramot raktam be) tudom 800 mhz-ra állítani a ram órajelét,haa azt a 512-est még berakom akkor max 337 mhz-re tudom állítami.Most akkor jobb ha berakom még azt a 512 mb kisebb órajelűt?Többet nem offolok megigérem!
kemotox rakd fel az EasyBCD nevű programot azzal tudod szerkeszteni törölni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged