- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Hóót egyszerű..4db szám.
A bill kiosztást már néztem. Magyaron van amikor a kódot ütöm be. Próbáltam más kiosztáson is, de sehogy sem fogadja el. Egyébként magyaron van alapból, és azt is adja ott be alapértelmezettként. Nem a hálózattal van gondja szerintem. Mert akkor a rendszer visszatöltéshez miért nem fogadja el?
-
zack
nagyúr
De van hálózat. Direkt úgy is indítottam, hogy "csökkentett mód hálózattal". De nem csak csökkentett módba nem enged be, hanem a rendszer visszaállítás is kéri ezt a jelszót. Lényegében a Win8 hibaelhárító menüjében semmit sem tudok csinálni, mert sehol nem fogadja el a jelszót, amit normál alapértelmezettként Win belépésnél meg igen.
-
pete_21
addikt
(#55243) hcl és (#55244) King Unique: Köszi a válaszokat! Nem laptopom van, hanem asztali. Energiagazdálkodásnál leállítás van beállítva. A fast startup is be van kapcsolva, ez okozhatja a gondot? Bár ahogy olvasom, zoltan6-nak pont a kikapcsolása okozott ugyanilyet.
hcl: Nem emlékszem, hogy ilyenkor panaszkodna, hogy a programokat nem tudja bezárni, de igazából nem is nagyon figyeltem erre. Én nem vártam sokáig, pár percet, se egérre, se billentyűzetre nem jött vissza a Windows. Neked ilyenkor mindig visszajön? Fekete képernyő után? Mert ha igen, akkor lehet, hogy más az én esetem.
-
Imi1981
veterán
Háromszáz valamennyi nem emlékszem pontosan ,de a többi tuti 800 mhz-es.A biosban csak így(hogy 2 gb 800mhz ramot raktam be) tudom 800 mhz-ra állítani a ram órajelét,haa azt a 512-est még berakom akkor max 337 mhz-re tudom állítami.Most akkor jobb ha berakom még azt a 512 mb kisebb órajelűt?Többet nem offolok megigérem!
kemotox rakd fel az EasyBCD nevű programot azzal tudod szerkeszteni törölni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Tőzsde és gazdaság
- Notebook hibák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest