-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
cattus
addikt
válasz
Imi1981 #55251 üzenetére
Lehetséges hogy törölték az áruházból? - Valószínűleg ez történt.
És ha igen azt már sehonnan nem tudom megszerezni? - Nem, mivel csak olyan appot lehet telepíteni, ami akkor fent van az Áruházban.
Nézze meg légyszives valaki ,hogy ő megtalálja e az áruházban... - Én kerestem, nincs találat.
...ami szerintem a hivatalos youtube ap volt. - Biztos nem, mivel a Google még WP-re sem készítet hivatalos appot, nem hogy Win8-ra. NIncs hivatalos, Google-féle YouTube app.
A másik kérdésem ha visszakapcsolok helyi fiókra ,hogy tudom beállítani ,hogy ne szurke legyen az alapszin(gépház stb) - Kezdőképernyőn Charm Bar (Win+C) --> Beállítások --> Személyre szabás.
-
-
King Unique
titán
válasz
Imi1981 #55098 üzenetére
Végülis igen, fogjuk rá.
Viszont egyik se egy nagy védelemés érdemes helyette más felrakni, csomó ingyenes van, illetve fizetősök ingyenes promói, Vírusirtó topic-ban érdeklődj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest