- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mttssz
senior tag
válasz
#24633088 #61521 üzenetére
Nekem is ilyenem van, és ha Rufussal csinálok egy telepítő pendriveot GPT mód/FAT32 módban, akkor a gép kikapcsolása után a baloldalt a töltő melletti Novo gombbal tudok bootolni a pendriveról a boot menu-ben kiválasztva. A BIOSban a Fast Boot be van kapcsolva, UEFI mód be, secure boot ki és működik rendesen.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
#24633088 #61519 üzenetére
szerintem annak az UEFI-je csak annyira designos mint egy 20 éves BIOS, nem több
de ez nem asztali gép gamer lappal, nincs annyi lehetőség seUEFI mellett nekem csak safebootot kellett kinyomni csak. Meg a quick bootot. Aztán FAT32-re csinálod a pendrive-ot GPT-hez? Mert ha nem, akkor csak legacy módban jön be. Win7-hez kell még CSM.
Ja és egy Rufusos Win telepítőnek látszania kell, sőt még mappában fájlt is tarthatsz mellette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest