Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Nem tudom a megfelelő topik-e, de talán nem tévedek nagyot, ha ide írom.
Amióta W8-at használok az egyik 250 gigás hdd-m partíciójában böngészve állandóan befagy az ablak kb. 1 percre, aztán felenged, majd megint fagy..
Az optikai olvasó is rakoncátlankodik, de ez nem is akkora probléma, mint az amit ma észleltem.A c: partíciómra az os-en, office-n, és egykét pár megás alkalmazáson kívül semmi nincs telepítve az ég világon.
Ebből kifolyólag az alábbiakat végképp nem értem, ugyanis a partíció azt mutatja, hogy 18.3 GB szabad helyem van a 74-ből, viszont amikor belépek a C-be és kijelölöm az összes állományt, akkor csak 34 Gb-t mutat, ami elméletileg a reális. Tehát 21 giga valahol lóg a levegőben, amit nem érek el, és fogalmam nincs, hogy micsoda
Poénból megpróbáltam rámásolni egy 30 gigás fájlt, nem engedte, mondván szükség volna még szabad helyreMiafene lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest