Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
V.Stryker #56115 üzenetére
Start8-cal is Metro-mentesíthető, nemcsak start-menü replika, hanem charms bar kikapcsolás meg ilyesmik.
(#56114) King Unique: fentebb részletezte miért a 8.1, mert jobban fut vele a lapos.
nem tetszik neki a ModernUI, nem akarja látni, azt megoldotta. de ha már "nincs" ModernUI, akkor minek az ott lévő appok, csak foglalják a helyet. (nem mintha sok lenne, de sok kicsi sokra megy) nyugodtan letörölheti őket, miért ne.
utóbbi időkben én is RT appok nélkül használtam a 8.1-et, mert nem volt rájuk szükségem és mert RPC hibával elborultak.
viszont szerettem azt, hogy a rendszer fürgébb-reszponzívabb a 7-hez képest (a 7-est felrakva érezni, hogy kicsit lomhább a 8.1-hez képest), meg hogy a OneDrive integráció (amihez az appot nem szükséges megnyitni) szépen, láthatatlanul működött. de muszáj volt visszaraknom a 7-est, mert csúnya memleakem volt 8.1-en.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc