Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
peugeotmate #45577 üzenetére
Ez attól függ, hogy a hibernálást, gyorsindítást, a rendszervisszaállító pontokat akarod-e használni. Szerintem érdemes ezeket használni, mert mindegyiknek megvan a maga szerepe. A Windows Update telepítési fájlait is lehet még törölni helyspórolás céljából, de akkor később nem fogod tudni eltávolítani a telepített frissítéseket, úgyhogy én ahhoz se nyúlnék.
Tehát hogy mekkora partíciót érdemes hagyni, az függ attól, hogy akarod-e használni az itt felsorolt funkciókat, illetve hogy mennyi programot telepítesz.
Ha ezeket a funkciókat nem akarod használni, és kikapcsolod/törlöd, valamint a játékokat másik partícióra teszed, úgy 30GB elég lesz a rendszernek, és a játékon kívül a programoknak.
Ha nem akarod kikapcsolni/elveszteni a funkciókat, akkor 50GB a minimum, amit érdemes lenne, és a játékokat ez esetben is másik partícióra kell tenni. Tehát 50 GB-on el fogsz férni a programjaiddal, ha másik partícióra teszed a játékokat.
A minimum alatt azt értem, hogy ha belefér, még egy kis helyet érdemes neki hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest