Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
n@p@lm #45527 üzenetére
Rendben, még annyit füznék hozzá, hogy a szerződésben tényleg benne van szó szerint, hogy át lehet vinni, csak ugye az a kérdés, hogy kire vonatkozik a szerződés, vagyis pontosabban ki használhatja jogosan
Annak mindenesetre örülök, hogy neked sikerült megoldani
Leírom még akkor magyarul az idevágó részt innen:
"If you are building a PC for your personal use or installing an additional operating system in a virtual machine, you will need to purchase Windows 8 software or a Microsoft retail version of Windows 8.1 software. Windows 8.1 system builder software does not permit personal use, and is intended only for preinstallation on customer systems that will be sold to end users."
"Ha saját használatra építesz egy PCt, vagy virtuális gépre telepítesz egy újabb OPrendszert, akkor meg kell venned a Windows 8 szoftvert, vagy a Windows 8.1 retail verzióját. Windows 8.1 rendszer építő szoftvert nem lehet személyes használatra felhasználni, ezt kizárólag előre telepített fogyasztói rendszerekre szánták, ami eladásra fog kerülni végfelhasználónak."
Szerintem egyébként a kulcsmondatot leírtam az elözö hszemben: Egyébként ha ezt bárki használhatná, akkor az OEM liszensz értelmét vesztené. Az OEM liszensz lényege ugye épp a géphez kötés, ezért is olcsóbb mint egy Retail liszensz. Vagyis ha költöztethető liszenszet akarsz, akkor fizess többet.
Nem vitatkozni akartam egyébként, de ugye a fórumot sokan olvassák, sokan támaszkodnak itteni információra, ezért szerintem az a természetes, ha törekszünk arra, hogy helyes információ legyen itt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc