- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Netfone
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Miután elindul a gép betölt a windows semmilyen program nem indítható a értesítési ikonoknál sem tölt be semmi! Újra lett rakva a rendszer legújabb a bios, de ugyanaz! A konfig Asus B650 plus alaplap, 7700x proci, samsung 970 evo plus ssd, ramok 2x16 gb kingston fury ram 4800-on megy auto beállításon. Egyszer elindult ment simán minden, újraindítás után semmi! Az egér működik, de bármire klikkelek nem indul el csak a start menü jön elő, de azon belül szinten semmi nem indítható! Mit kellene csinálnom?
-
Zolix
tag
válasz
Doky586 #18445 üzenetére
A csökkentett módhoz az indítási beállítások nem jelenik meg!
Közben elindult a gép Asus b650 alaplapom van 7700x procival és 32gb kingston expo ram. A biosban, ha az expo 2 mód van totál belassult a gép a programok nem is futottak, azt hittem hogy a nvme ssd-vel (samsung 970 evo plus) van gond. Átraktam expo 1-re így totál minden rendben. Nem merem újraindítani a gépet
Amúgy gondoltam az XP- időszakra -
Zolix
tag
Köszönöm a segítségeteket holnap kipróbálom, remélem összejön! Safe mód alatt csak fel tudom telepíteni a gyári maghajtó programot és újraindítva jónak kellene lennie?
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Win telepítés után rossz nwme driver került fel. Restart után a desktop betölt de semmi nem indítható el csak ál a rendszer!
Hogyan lehetne visszaállítani a meghajtó programot?
Samsung 970 evo plus m.2 ssd-m van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest