-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nálam eddig egyszer fordult elő, hogy egy Windows Update után ezt csinálta az EP, ekkor visszavettem egy régebbi verziót, és az megoldotta. De mostanában nem tapasztaltam ilyesmit, szinte mindig egy időben frissül az EP is a Windowszal. Ezek most az aktuális verziók nálam, amik rendben működnek együtt:
-
King Unique
titán
Igen, előfordulhat, mivel az Explorer Patcher legutóbbi verziója 22621.1992 buildszámú (júliusi állapot) Windows 11 22H2 verzióval lett tesztelve, ellenben esetedben 22621.2215 buildszámú (augusztusi állapot) van telepítve.
Vagy lehet az egyes hírek alapján egyes felhasználóknál (nem feltétlen mindenkinél) a KB5029263 számú e havi "B" kumulatív frissítés telepítése miatt is probléma a fájlkezelő működésénél, de azt akkor értelemszerűen még a KB5029351 számú "D" kumulatív frissítés - ami egyébként csak választható előzetes (preview) frissítés és nem kötelező telepíteni - telepítése előtt tapasztalni kellett volna, ha ilyen sorrendben lettek telepítve.
-
Atomantiii
addikt
Van akinek ez segített. Bár nálam nem, mert a Dell egyik frissítése cseszte el a dolgokat.
-
Atomantiii
addikt
Ha visszaolvasol akkor páran felfedeztünk ilyet, amit írtam. Volt rá esetlegesen megoldás is bár nem mindenkinek segített. Nálam 2 Dell gép esetén is előfordult ilyen ami win 10-ről lett 11-re frissítve, ott rájöttem mitől lett olyan. Ami már Win 11-el érkezett előtelepítve ott nem tapasztaltam a dolgot.
Mondjuk itt nálam a windows intéző kifejezetten gyorsan bejön, de pl a kikapcsolásra menve nem mindig jön fel a menü csak jó pár mp elteltével. Bár lehet ez is olyan, hogy hol jó, hol nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest