- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem probléma de érdekes eset....
időtlen idők óta használom a vin 11 verziómat ami egy sima Win 11 pro oem. Sosem fizettem reatil verzióért, úgy voltam vele, olcsóbb egy új oem, mint feleslegesen venni otthonra egy retailt többszörös áron.
Volt már azóta alaplap cserém is de akkor (újraindítás után nyilván kérte az aktiválást) úgy oldottam meg, hogy a hibaelhárítás opció alatt volt egy olyan megjegyzés, hogy nem e cseréltem az utóbbi időben hardvert. Akkor rányomtam, hogy de alaplapot és tadámm, újból aktiválta a rendszer magát.
Na most ma reggel ismét volt egy alaplap cserém, modernebb, gyorsabb, felszereltebb lapot tettem a gépembe (más hardvert nem cseréltem) és legnagyobb meglepetésemre az első indítás után azonnal aktiváltnak jelezte magát a rendszer.
Lehet, hogy anno tévesen egy retail kulcsot kaptam sima oem helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest